Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #700 o hercích a The Last of Us


ikona
do_Od
florence pughharrison fordsupermanthe last of usvíkendový výplach
Čí fanynkou je Margot Robbie a jak funguje věda za nákazou z The Last of Us? 

Jubilejní výplach

Kampaň týdne

Zack Snyder už asi žádný komiks pro DC v dohledné době nenatočí. A protože to zhruba po 3 letech konečně začlo docházet i jeho nejskalnějším fanouškům, vznikla samozřejmě na sociálních sítích nová kampaň. Aby se SnyderVerse prodal Netflixu a Snyder pokračoval s Cavillem a spol. tam. Nic takového se samozřejmě nikdy nestane  a tuší to každý, kdo aspoň trochu rozumí filmovému světu, tady ale vidíte, jak hluboko vás může toxické fandoství stáhnout.

Umění týdne

Ok, vždycky jsem si myslel, že sochařství musí být strašná nuda, jak ale dokazuje následující video, ono to naopak může být nejen velmi zábavné, a ještě navíc zatraceně cool!

Vaření týdne

Přiznávám, tohle video jsem během týdne zhlédnul z vlastní iniciativy, protože zaprvé rád vařím, zadruhé rád sleduju ostatní lidi, jak vaří, a zatřetí mám rád Florence Pugh. Když mi tedy Mr. Hlad poslal odkaz, abych to dal do výplachu, nebylo o čem.

Herectví týdne

The Whale dorazí do českých kin s velkým zpožděním, a byť to na glóbech Brendanu Fraserovi ze zjištných důvodů nevyšlo, na Oscarech mu pořád budu držet palce. A tahle analýza scény se Sadie Sink a Aronofskym mě jen utvrdila v tom, že na film se taky hrozně těším.

Nákaza týdne

O The Last of Us toho v následujících dnech a týdnech padne ještě hodně, tady ale máte jedno hezké video vysvětlující vědu za celou tou houbovou nákazou.

Rozhovor týdne

No a u The Last of Us ještě zůstaneme. Pokud se těšíte na zítřejší premiéru a chce se naladit na novou Ellie, tenhle rozhovor vám sympaťačku Bellu Ramsey celkem hezky přiblíží, a třeba si tak na ni i rychleji zvyknete. Já už to viděl a můžu vám říct, že je jako Ellie skvělá! A nebojte, budete jí rozumět.

Soundtrack týdne

Vždycky, když si pustím video, jako je to níže, tak mě dodatečně šokuje, kolik šílené práce jde do výroby filmu. A je teď fuk, jestli se nám ten film později líbí, jestli je dobrý, nebo ne, čistě to množství práce a úsilí a nápadů, které je tu zapotřebí, je prostě obdivuhodné.

Humor týdne

Harrisonu Fordovi je 80 let. 80 let a letos ho uvidíme znova jako Indiana Jonese...šílený. Jak je ale vidět z následujícího videa, nejen že má zjevně velké fanoušky i mezi mladší generací, především ale stále nic neztratil ze svého suchého humoru a pohotových reakcí, a to je moc dobře!

Hra týdne

Sotva jsme se dostali přes masivní nálož herních pecek ze závěru loňského roku, jenom aby nás od ledna začali bombardovat další tituly. Předtím, než ale v únoru dorazí gigant z Bradavic, představuje se tu jistý remake jedné legendy v závěrečném launch traileru. Pro koho to bude must-buy?

Duel týdne

Minule kolega Hlad sondoval, jaký film od Ritchieho máte nejradši. Anketa potvrdila víceméně to, že Ritchieho tvorba je natolik vyrovnaná a konstantně skvělá, že si pro sebe každý zvládne vybrat něco jiného. 

Dneska se mrkneme na Supermana. Podle posledních drbů by mohl roli Muže z oceli v rebootu ztvárnit Jacob Elordi. James Gunn na Twitteru tu teorii trochu sestřelil, ale třeba jen mlží. Mě by každopádně zajímalo, koho byste si jako nového (takže ne Cavilla...) Clarka Kenta představovali ideálně vy. Jméno herce do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace