Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nové Tváří v tvář?


ikona
Spooner
Adam Wingardjohn travoltanicolas cagetváří v tvář
Nicolas Cage a John Travolta si půjdou zase po krku. 

Tváří v tvář patří bezpochyby mezi největší akční klasiky devadesátých let a společně se Skálou a Con Air mezi Cageovy žánrové pecky, na něž nedají fandové dopustit. Postavy Nicolase Cage a Johna Travolty si tu vyměnily ksichty, šly si po krku a bylo u toho hodně mrtvol či létajících holubic a v neposlední řadě také John Woo, jenž se tehdy ukázal Hollywoodu v té nejlepší formě. Kdekdo si sice myslel, že tento akčňák už bude vídat jen díky častým reprízám v bedně či touze po nostalgii, v Hollywoodu si však řekli, že by bylo po více než 25 letech fajn natočit sequel. Toho už se ovšem neujme John Woo, ale režisér monster megabitky Godzilla vs. Kong, Adam Wingard. Počítá se pak také s návratem ústředního dua. A Nicolas Cage nyní naznačil, co by nás v chystané dvojce mělo čekat.

O sequelu se nadšeně vyjádřil v rozhovoru pro web Collider a naznačil, že nás kromě Seana Archera a evidentně nesmrtelného Castora Troye čeká mladší generace, konkrétně jejich děti, které už samozřejmě vyrostly a budou mít k rivalitě svých tatínků také co říci. Měli bychom tak dostat hned kvarteto důležitých postav, které si půjdou nějakým způsobem po krku. Dojde opět i na záměny obličejů? To se nechme překvapit. Cage však slibuje, že nový díl může být mnohem komplexnější a má potenciál být plný zvratů a nepředvídatelných dějových zákrut. Zároveň ale přiznal, že se s Wingardem zatím sešel pouze jednou a poslední měsíce nemá o sequelu žádné nové zprávy. Uvidíme, zda se Cage netěší marně a dvojka neskončila potichu u ledu. Co vy, dali byste si sequel, nebo by zde mělo zůstat radši u jednoho dílu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace