Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #699 o Batmanovi a Oppenheimerovi


ikona
Mr. Hlad
christopher nolandoctor strangegambtinto the spider-verseoppenheimersupermanthe batmanvíkendový výplachx-men
Odpálil Christopher Nolan na place Oppenheimera atomovku? Je lepší Joker, nebo Taxikář? A chcete mít doma scénář nového Batmana?  

První výplach roku 2023

Scénář týdne
The Batman Matta Reevese ukázal, že se slavným superhrdinou se dá pořád ještě pracovat trošku jinak a vydal se jiným směrem než jeho předchůdci. Někomu to sedlo, někomu ne. Každopádně scénář si můžete přečíst tady, pokud máte zájem. 

Exploze týdne
O tom, že Christopher Nolan odpálí pro svou novinku Oppenheimer skutečnou atomovku, se na internetu mluví víceméně od okamžiku, kdy film dostal zelenou. A pořád nic. A tak si někdo řekl, že když se do toho Nolanovi nechce, že mu trošku pomůže. Zkrátka není to pravda, ale mohla by být. 

Drsňáci týdne
Joker Todda Phillipse se inspiroval ve starších snímcích Martina Scorseseho, to víme všichni. Ale jak reálně obstojí Joaquin Phoenix vedle Roberta De Nira v Taxikáři

Tanec týdne
Warneři ruší DC projekty jako na běžícím páse, vyhodili Henryho Cavilla, opakovaně musí bojovat s fandy Batgirl, kteří by pořád hrozně rádi viděli film, který studio spláchlo do záchoda, James Gunn dostává na Twitteru sodu od magorů, ale… na place dvojky Shazama, od kterého se fakt nečeká, že by měl značku DC nějak nakopnout, bylo Rachel Zegler do tance. Budiž. 

Lego Spidey týdne
Já moc nechápu tu potřebu některých lidí předělávat filmy nebo trailery do Lego verze. Zvlášť, když jde o animáky. Prostě někdo vezme něco, na čem dělaly stovky animátorů, vytunili to do maxima a udělá z toho hromadu kostiček, které prostě vypadají více či méně hnusně. No ale budiž, užijte si Lego Into the Spider-Verse. Jestli chcete. 

Akce týdne
Dwayne Johnson se sice hodně snažil přesvědčit svět, že Black Adam je velká filmová událost a doufal, že pořádně nakopne DC, ale skončilo to víceméně o něco líp než Green Lantern. Takže video, ve kterém obřadně popisuje velkolepost a unikátnost akčních scén, je dnes nechtěně trošku srandovní. Ale Black Adam a vlastně i Johnson si ten výsměch zaslouží. 

Storyboardy týdne
Mutant Gambit patří mezi ty oblíbenější X-Meny a možná proto pro něj Foxové chtěli sólovku, i když se ve filmech do té doby jen mihnul a zahrál si ho Taylor Kitch. A chystali ji spolu s hvězdnějším Channingem Tatumem tak dlouho, až je koupil Disney a všechno se škrtlo. Drsňák, který se proslavil smrtícím házením karet, je tak opět na začátku. Foxovská verze měla ale alespoň storyboardy

Hra týdne
Ne. Nová hra se Supermanem se nechystá. A je to docela škoda, protože tohle fake demo ze supermanvoskél hry s otevřeným světem rozhodně nevypadá marně. 

Další storyboard týdne
Gambita s Channingem Tatumem se teoreticky jednou ještě dočkat můžeme, dvojky Doctora Strange od Scotta Derricksona už ale asi ne. Teď se ale objevil storyboard, který pravděpodobně vychází z jeho verze. On sám ho na twitteru olajkoval, takže snad to tak fakt bude. Koukněte na něj

Duel týdne
Minule se vás do_od ptal, kterému velkému filmu z letošního roku nevěříte. A nejčastěji padal Indy a Nolanův Oppenheier. Tak snad to s nimi špatně nedopadne. 

My se dnes odrazíme od akční komedie Operation Fortune a zajímalo by nás, jaký film Guye Ritchieho máte nejraději a proč. Názvy do předmětu, v textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace