Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Avatar přivítá nové záporáky


ikona
Spooner
avatarjames cameronthe way of water
Zamíříme od vody mezi plameny? 

Zdálo se to čekání takřka nekonečné, ale druhý Avatar už pár týdnů konečně okupuje kina. A James Cameron opět dokázal, že ho člověk vážně nemá podceňovat. Zase naservíroval vizuálně a řemeslně dokonalou podívanou a kino událost, kterou lidé chtějí vidět na velkém plátně, multiplexy jsou pořád narvané a vše nasvědčuje tomu, že metu dvou miliard Jim zase jednou překoná. Diváci se zkrátka modrásků a Cameronova opulentního světa stále nepřejedli a chtějí víc. Na třetí díl už pak naštěstí nebudeme čekat dalších 13 let, ale měli bychom se ho dočkat už na Vánoce 2024. Legendární režisér už totiž na sequelu samozřejmě pilně pracuje a dokonce i naťuknul, co nás v dalším díle čeká.

Vypadá to totiž, že by naši modří hrdinové mohli narazit na zcela nové padouchy. Cameron naznačil, že nás čeká další kmen Na´vi, tvz. „Ash People“, jenž ale nebude zrovna plný dobráků. Naopak by se mělo jednat o ten nejbrutálnější a nejodpornější kmen, na který můžete na Pandoře narazit. Režisérovým cílem je tedy ukázat Na´vi ze zcela jiného pohledu a nastínit, že mezi modrásky nežijí jen hodní milovníci stromů či velryb, ale také pěkní parchanti. Chce zkrátka ukázat Na´vi i z negativní stránky, naopak u lidí se chce věnovat té pozitivní. A do toho samozřejmě ještě více rozšiřovat své universum.

K obsazení se pak kromě Michelle Yeoh přidá také David Thewlis, který dostane modrý kabátek a případná role záporáka by mu nedělala příliš problém. Vzhledem k názvu kmene se pak dá očekávat, že tentokrát nás čeká výlet do poněkud teplejšího prostředí plného ohně. Dočkáme se např. i pandořích sopek? Necháme se překvapit, co všechno si pro nás Cameron tentokrát připraví. Zřejmě to ale bude zase obrovské a po digitální stránce dokonalé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace