Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našli producenti nového favorita na příštího Bonda?


ikona
do_Od
Aaron Taylor-Johnsonagent 007Barbara BroccoliBondLucien Laviscount
Výběr příštího Bonda zdaleka není u konce. 

Nedávno jsme tu měli zprávy o tom, že hvězda Kick-Ass a následně spousty dalších skvělých filmů Aaron Taylor-Johnson patří mezi hlavní favority na nového Bonda. Od té doby několik různých zdrojů potvrdilo minimálně to, že měl herec s producenty alespoň jednu schůzku, a že z ní obě strany odcházely spokojené. Ti samí producenti přesto v minulosti několikrát naznačili, že výběr příštího Bonda bude během na dlouhou trať, a že nic nebude oficiální, dokud si nebudou naprosto jistí, jakým směrem se vlastně chtějí vydat. Což je nejspíš dobře minimálně pro všechny, kdo doufají, že to Johnson nakonec nedostane. Teď navíc do boje o životní roli údajně vstoupil nový kandidát, jenž je upřímně natolik uvěřitelnou volbou, že by asi bylo hloupé to ignorovat.

Řeč je o 30letém Lucienu Laviscountovi, kterého filmoví fanoušci v podstatě nemají šanci znát. Mladý Brit totiž doposud dostával šance hlavně v seriálech, a to navíc ve vedlejších, často epizodních rolích. Bývalý model o sobě dal nejvíc vědět v roce 2021 coby charismatický bankéř v seriálu Emily in Paris, britský bulvár nyní nicméně uvádí, že je Laviscount novým favoritem zejména producentky Barbary Broccoli, která do role hledá někoho, kdo bude "adekvátně reflektovat moderní společnost". Laviscount by pak měl být hezkým návratem k brosnanovské uhlazenosti oproti craigovské drsnotě. Herec má navíc plno fanynek mezi mladým publikem, zároveň je akorát tak neznámý, aby mohl zaujmout mainstreamové diváky, což je pro tvůrce rovněž faktor.

Tak či tak to každopádně berte s rezervou, podobně jako veškeré spekulace kolem příštího Bonda, protože dokud to nebude černé na bílém, nebo ideálně v nějakém stylově natočeném teaseru, může být příštím Bondem stále prakticky kdokoli. V tuhle chvíli by mě ale nejvíc překvapil vlastně onen Johnson, který se zdá jako příliš bezpečná a maličko nudná volba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace