Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brad Pitt a Adam Sandler spojí síly


ikona
Spooner
adam sandlerbrad pittnetflixNoah Baumbach
Netflixovský oblíbenec verbuje do své novinky nečekanou dvojici. 

Brad Pitt je považován za jednu z posledních hollywoodských hvězd, která dokáže přivábit diváky do kina a umí si pečlivě vybírat projekty, loni ale přeci jen trochu narazil. Akční Bullet Train si sice našel svou cílovku, ambiciózní Babylon se však řadí mezi Pittovy největší komerční propadáky. Adam Sandler se taky stále řadí mezi divácké oblíbence a loni Životní trefou znovu ukázal, že se mu ve vážnějších polohách daří zatraceně dobře, oblíbili si ho v těchto rolích i jeho fanoušci a nejspíš ho budeme v dramatických či ambicióznějších projektech vídat pořád více než dost. A nyní se tato oblíbená dvojka sejde u dalšího velkého netflixovského projektu.

Brad Pitt si totiž zahrají v novince režiséra Noaha Baumbacha, jehož si na Netflixu po výtečné Manželské historii rozmazlují a mají s ním smlouvu na několik filmů. A nebáli se mu na jeho velmi rozpačitě přijatou novinku Bílý šum dát rozpočet přes sto milionů. Ano, na Netflixu pořád nesmyslně rozhazují ve velkém a zdá se, že si plácnou přes kapsu i u dalšího Baumbachova snímku. Zatím není vůbec známo, o čem jeho nový projekt bude a do jakých žánrových vod zabrousí tentokrát. Pitt se Sandlerem, s nímž se režisér sešel už u Meyerowitzovic historek, ale mohou vytvořit tak zajímavé herecké spojení, že má film diváky zajištěné už teď. Snad to ale tentokrát bude s menšími rozpaky než u Bílého šumu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace