Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Očista bude pokračovat


ikona
Mr. Hlad
frank grillojames demonacoočistapurge
V amerických ulicích vypukne další válka 

Když v roce 2013 natočil scenárista a režisér James DeMonaco malou home invasion Očista, ve které Ethan Hawke bránil svou rodinu během noci, při níž je dovoleno porušovat všechny zákony a třeba i zabíjet, nejspíš nečekal, co tím nastartuje. Očista se dočkala dalších čtyř filmů, vcelku úspěšného seriálu a vzhledem k tomu, že se vždycky dařilo držet rozpočty hodně nízko, tak i velice solidních výdělků. Jenže už to skončilo. 

V Očista: Volební rok se ke slovu dostali klaďáci, kteří vražednou tradici konečně zatrhli, následující První očista byl prequel a dva roky stará Očista navždy spin-off z jiného prostředí a s novými hrdiny. Jenže DeMonaco se teď k sérii vrací. A nebude sám. 

Tvůrce Očisty řekl, že s dalším nápadem přišel za producenty po loňských útocích na Capitol a dostal prakticky okamžitě zelenou. Nová Očista, o které se mluví částečně jako o restartu, se má odehrávat deset až patnáct let po Volebním roce, kdy je Amerika v úplně jiném stavu než dřív a rozhodně ne v lepším. Ve společnosti je cítit napětí a to jednoho dne nastartuje novou vlnu násilí. Víceméně tedy očekávejme naháněčku v ulicích a vzhledem k tomu, že se vrátí i Frank Grillo, tak i nějaké to veselé béčkové násilí. Kdy to bude, to zatím bohužel nevíme. 

---

Vytáhni v hospodě: Fank Grillo řekl, že měl v Marvelou podepsanou smlouvu na sedm filmů. A že ho docela naštvalo, že si mohl pořádně zahrát vlastně jen jednou a vyloženě jako Crossbones se představil pouze v cameu v Občanské válce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace