Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše nejlepší do roku 2023 přeje MovieZone!


ikona
Spooner
redakcesilvestršťastný nový rok
Šťastný nový rok a další vydařené filmové hody! 

Ano, uteklo to jako voda a další rok je zase za námi. Rok 2022 už se sice nenesl ve znamení covidu a z filmového hlediska to bylo o něco veselejší, situace na filmovém poli se však přeci jen o něco změnila a kinaři asi ještě stále vzpomínají na bohatá léta a narvanější sály před koronavirem. Důvodů k radosti jsme ale pořád měli víc než dost a minimálně skvělý Top Gun: Maverick opět naplno ukázal sílu ryzích blockbusterů a snímků, na něž se vyplatí chodit do kina. 

A ročník 2023 by mohl být v kvalitní filmové nabídce ještě výživnější. Čeká nás návrat Indiana Jonese, druhá Duna a další šílenosti Toma Cruise v sedmém Mission: Impossible. Se svými dalšími kousky pak přijdou i filmoví velikáni jako Martin Scorsese, Ridley Scott či David Fincher.

Jo, bude zkrátka z čeho vybírat a na co se těšit. A my vám samozřejmě přejeme, ať máte nejen co nejvíc kvalitních kinozážitků, ale ať vám v nadcházejícím roce vychází všechno podle plánu a zažijete tu největší pohodu. A bacha, ať to dneska s těmi oslavami nepřeženete. Prostě to nejlepší do roku 2023 vám přeje MovieZone! Ať se daří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace