Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Who the f*ck is Neill Blomkamp?


ikona
imf
halo
 

Ne, tentokrát bez legrace. Co je to za nýmanda, kterej mi chce hrábnout do misky s cereální pochoutkou? Vůbec ho neznám a přitom má režírovat zřejmě největší herní adaptaci vůbec. To udělali anketu mezi programátorama v Microsoftu a tenhle chlápek z ní vypadnul jako vítěz, protože udělal tu cool reklamu na Citroen, ve který se auto chová jako transformer? Asi. Zapomeňte na Del Tora, Greengrasse (!) nebo Petera Jacksona. Tady máte maníka s cool německým jménem, který dost možná zajistí své zemi další nepříliš působivou reklamu. Jako by jeden Uwe nestačil. (Neill je přirozeně z Jihoafrické republiky, tzv. klame jménem :)

Dobře, dobře... dám mu šanci. Jenom nechápu nadšení, se kterým produkční tým vítá nového člena a div ho nevynáší do nebes. Kde jsou řeči o tom, že Microsoft chce co nejkvalitnější adaptaci své herní pecky Halo a bude hledat v Hollywoodu toho pravého autora, který dovede jejich hru přivést k životu. K čertu, vždyť Neill v Hollywoodu ani nebydlí... spatlal akorát pár vizuálních efektů k SG-1 a Smallville, ale v životě nic nenatočil! Tohle je ta správná volba? Ještě obsaďte nějakou céčkovou hvězdičku (stejně pod helmou nebude vidět) a můžete rovnou celý film posadit na vlak do Propadákova. Docela by mě zajímalo jak moc teď kroutí hlavami u Foxů a Universalu, kde se rozhodli vypomoct s distribucí do kin. Pár manažerů teď dost možná líže podlahu, protože hlavy se jim samým kroucením odšroubovaly a zřítily se na dlaždičky. A já myslel, že tyhle průšvihy letos dělají jenom u Warnerů. Evidentně jsem se mýlil.

O pár bloků dál se ve svém sídle, přímo uprostřed Beverly Hills, hlasitě směje Jerry Bruckheimer. Teď už jenom doladit poslední detaily a jeho Prince of Persia bude tou opravdu první vysokorozpočtovou herní adaptací, v klasickém hollywoodském stylu. Ano, fandím mu hodně, ale to bude asi tím, že Neill je pro mě momentálně ekvivalentem bezdomovce z Hlavního nádraží... Neznám, neuznávám a především nechápu.

p.s. Slabší povahy nechť prominou ostřejší tón celé novinky, ale někdy to holt musí ven. A máloco mě v poslední době naštvalo víc, než tohle rozhodnutí "odborníků" z Microsoftu. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace