Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #697 o Barbie a Avatarovi


ikona
Mr. Hlad
avatarbarbieblade runnerhenry cavillstar warsvíkendový výplachwolverine
Jak se točil druhý Avatar? Jak by vypadala Barbie ve světě Blade Runnera? A líbil by se vám Henry Cavill jako Wolverine?  

Čerstvě povánoční výplach

Zábavní park týdne
Fandové legendárního Maria se už těší na nový celovečerák, kde ho bude dabovat Chris Pratt, ti největší si ale můžou příští rok zajet do Hollywoodu do Universal Studios, kde dostane Mario opravdu hodně prostoru

Barbie týdne
Upoutávka na filmovou Barbie, kterou uvidíme v příštím roce, byla inspirována začátkem klasiky 2001: Vesmírná odysea. Ale ono by to bylo nejspíš efektní i s jiným sci-fi spektáklem. 

Casting týdne
Henry Cavill skončil se zaklínačem a Warneři skončili s Henrym Cavilllem jako Supermanem. Sice po něm hned skočili na Amazonu, kde pro něj kutí jeho vysněný Warhammer 40 000, ale jinak další velký projekt hledá. A možná by se uchytil u X-Menů

Batmobil týdne
Vánoce byly včera, takže pokud jste nestihli sehnat dárky, máte smůlu. Na druhou stranu pořídit si funkční Batmobil můžete kdykoliv, pokud na to máte. A tenhle má i turbínu. 

Natáčení týdne
Dvojka Avatara vládne kinům po celém světě a je to fascinující podívaná. Tak moc, že člověk občas zapomene, že se točilo zkrátka malinko jinak než u jiných blockbusterů. Tohle video vám připomene, proč je James Cameron jako filmař úplně jinde. 

Superhrdina týdne
Todd McFarlane slibuje nového filmového Spawna už pěkných pár let, ale zatím se kolem něj moc neděje. Ale třeba mu trošku pomůže komiksová spolupráce se slavnějším kolegou Batmanem. 

Merch týdne
Fandové Star Wars taky musí občas trošku zaktualizovat šatník a Loungefly jim s tím pomůže. Hadry, ale i peněženky, baťohy a tašky s motivem Impérium vrací úder rozhodně nevypadají zle

Analýza týdne
Trailer na hru Star Wars Jedi: Survivor jsme tu měli před pár týdny a teď se dostávají ke slovu fanoušci, kteří ho rozebrali záběr po záběru a zkusili zjistit, co nás při hraní vlastně čeká, kam se podíváme a koho potkáme. 

Úklid týdne
Být teď v kůži Jamese Gunna není asi moc příjemné. Militantní fandové Henryho Cavilla a Zacka Snydera by ho za jeho rozhodnutí udělat tlustou čáru za vším nejradši lynčovali a čeká ho pár dalších drsných rozhodnutí. V jeho kanceláři to tedy teď vypadá asi takhle

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, jaký z podtitulů legendárního Terminátora 2 je podle vás lepší. A dopadlo to remízou. Soudný den i Den zúčtování mají stejný počet hlasů. 

Tentokrát se podíváme na jednu domácí pohádkovou klasiku. Zajímalo by nás, koho byste obsadili do roli Petra Máchala a čerta Janka v hollywoodském remaku S čerty nejsou žerty. Jména pište do předmětu, v textu důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace