Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční Ballerina nabírá obsazení


ikona
Mr. Hlad
ana de armasballerinajohn wickkeanu reevesnorman reedus
Ana de Armas dostane zajímavé parťáky 

Už za pár měsíců dostaneme čtyřku Johna Wicka a víme, že v plánu je ještě minimálně pětka. Keanu Reeves navíc řekl, že hodlá s tímhle hrdinou trávit čas do té doby, dokud diváky budou bavit. Zatím to nevypadá, že by se tahle akční jízda okoukala. V přípravě je i seriálový prequel o hotelu Continental, v němž uvidíme Mela Gibsona, a v Praze vzniká spin-off Ballerina, v němž se do akce vydá Ana de Armas a režíruje Len Wiseman, tvůrce čtyřky Smrtonosné pasti nebo série Underworld. 

Hlavní hrdinkou bude vražedkyně, která prošla speciální školou pro zabijáky, do níž jsme se podívali ve třetím Wickovi. A chce pomstít smrt svého otce. Vedle de Armas se objeví Anjelica Huston, která téhle škole šéfovala, dorazí i Ian McShane a Lance Reddick z Continentalu a minimálně cameo má mít i Keanu Reeves, což je fajn. Ale jména nováčku zní taky lákavě, i když na první pohled nejde o žádné superhvězdy. 

V Ballerině se objeví Gabriel Byrne z Obvyklých podezřelých nebo Vikingů, jenž má charisma na rozdávání, kolumbijská herečka Catalina Sandino Moreno, která byla nominovaná na Oscara, a především Norman Reedus. Ten má po konci seriálu Živí mrtví konečně pořádnou možnost předvést i něco v kině. Nedávno byla oznámena filmová verze hry Death Stranding, v níž si zopakuje hlavní roli, a vzhledem k tomu, že drsňáci mu sakra jdou, jsme dost zvědaví i na to, co předvede v Ballerině. Koho si nováčci zahrají, zatím tvůrci prozradit nechtějí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace