Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s filmovým Division?


ikona
Spooner
divisionJake Gyllenhaaljessica chastainnetflixRawson Marshall Thurberubisoft
Kde se zasekla adaptace populární herní série? 

The Divison patří možná mezi ty nejpopulárnější herní značky poslední dekády, na kterou samozřejmě nenechají fandové dopustit. A zdálo se, že vysokorozpočtová filmová adaptace je prakticky za rohem. Už je to totiž několik let, co se Netflix domluvil se studiem Ubisoft na hrané verzi s Jessicou Chastain a Jakem Gyllenhaalem v hlavní roli. Post-apokalyptický příběh se pak měl odvíjet okolo neznámého viru, který zpustošil celý New York, a skupince speciálně vycvičených civilistů, jež je aktivována, aby zachránila zbytek přeživších. Okolo projektu se dlouho pohyboval David Leitch, jehož ale loni k nelibosti snad všech vystřídal naprostý rutinér a režisér Red Notice Rawson Marshall Thurber. Jenže od té doby je okolo projektu v podstatě ticho a film, jenž měl původně dorazit už před několika lety, je stále v nedohlednu. A podle nových informacích se ho nejspíš nikdy nedočkáme.

Podle producentky filmu Kelly McCormick je totiž projekt v podstatě mrtvý a nijak se na něm nepracuje. Důvod stopnutí snímku je pak celkem logický – covid. Minulé roky totiž svými událostmi až příliš připomínaly téma hry i samotný scénář a tvůrci zjistili, že točit něco takového v tomto období není moc zábavné ani vhodné. Producentka sice dodala, že by se k adaptaci ráda vrátila, kvůli ději a všem okolnostem ale museli nechat tento nápad v šuplíku a zároveň o snímek není na Netflixu asi příliš zájem. To se může samozřejmě v průběhu času změnit, v následujících letech ale budete The Division vyhlížet na Netflixu marně. Je to podle vás dobré rozhodnutí, nebo byste si dali tuhle herní pecku ve filmovém zpracování hned?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace