Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Manův bizarní záporák míří do kin


ikona
Spooner
donald gloverHypno-Hustlersonyspider-man
Venom a Morbius získávají hudebního kolegu. 

Spider-Man s tváří Toma Hollanda sice vydělává Sony obří peníze, kvůli jeho napojení na MCU ovšem musí studio pilně pracovat na svém pavoučím univerzum plném záporáků bez Spider-Mana. A zatím nám tamní producenti nedali moc důvodů, proč bychom měli jejich komiksovým plánům věřit. Venom si sice i přes své pekelné kvality díky Tomu Hardymu našel spoustu fanoušků, upířímu Morbiovi se však už internet vysmál a sólovky Kravena či Madame Web také vypadají všelijak. Tvůrci zkrátka jako by náhodně vytahovali z klobouku vedlejší Spider-Manovy postavy, které ovšem často znají jen ti největší geekové, a o úspěchu těchto projektů se dá silně pochybovat. Tentokrát už ale v Sony vsadili na hodně bizarní kalibr.

Chystá se totiž film podle záporáka jménem Hypno-Hustler, o němž tuším většina z vás nikdy neslyšela. Jedná se o méně známého Spideyho protivníka, který vznikl za disco éry v 70. letech. Jde o lídra skupiny Mercy Killers, jenž díky hypnóze v nástrojích okrádá své oběti. Jo, zní to fakt divně a není divu, že se tento charakter mezi komiksovými nadšenci často objevuje na seznamu těch nejhorších a nejobskurnějších Spider-Manových záporáků. I když, to může být trochu i důvod, proč autory projektu tak zaujal.

Hybno-Hustlera by si totiž měl zahrát oblíbený herec a hudebník Donald Glover, jenž si bude chtít ve filmu určitě pohrát s onou hudební linkou a není mu cizí ani humor či nadhled. Scénář pak sepisuje Myles Murphy, syn komediální legendy Eddieho Murphyho. Je tedy možné, že tvůrci vezmou tento projekt s poněkud větším nadhledem a posunou podivnou postavu do komediálnějších vod. Což je asi jediná rozumná cesta, jakou se s novinkou vydat. Takže je možné, že nakonec bude tento bizár i zábavný. Styl, jakým Sony vybírá své komiksové sólovky, mě ale asi nikdy nepřestane udivovat.

--- 

Vytáhni v hospodě: Donald Glover se okolo Spider-Mana potuluje už dlouho. V animáku Ultimate Spider-Man nadaboval Milese Moralese a ve Spider-Man: Homecoming si podle všeho zahrál Milesova strýce.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace