Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Death Stranding se dočká filmového zpracování


ikona
do_Od
BarbarDeath StrandingHideo KojimaNorman ReedusPlayStation
Kurýrní simulátor s hvězdným obsazením se dočká filmového zpracování. 

PlayStation Studios potažmo Sony to s těmi adaptacemi svých titulů myslí vážně. Za měsíc na HBO dorazí veleočekávaný seriál The Last of Us, nedávno byl oznámen taky God of War, Uncharted se nemusí, ale stále může dočkat dvojky, už za rok dorazí do kin po turborychlé produkci Gran Turismo, no a teď byla oznámena další adaptace. Ta tentokrát potěší zejména fanoušky známého herního tvůrce Hidea Kojimy. Ano, pracuje se totiž na filmovém Death Stranding.

Pokud tápete, Kojima patří mezi legendy herní komunity a to především díky jeho práci na sérii Metal Gear. Napsal ale taky několik skvělých knih, je velkým kamarádem Guillerma del Tora, a k filmům a vůbec audiovizuální tvorbě odjakživa velmi tíhnul. Jeho poslední hra Death Stranding pak v podstatě jeden dlouhý film představovala. Teď se jí každopádně ujmou tvůrci hororového Barbara, přičemž by nás měl ale čekat maličko jiný příběh s maličko jinými postavami, nicméně stále zasazenými do téhož světa.

V hlavní roli hry Sama Bridgese se objevil Norman Reedus, kterého pak ještě doplnili například Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley, Troy Baker nebo sám del Toro. Před týdnem pak bylo oznámeno pokračování herního titulu, na kterém Kojima a spol. již nějakou dobu pracují. Kojima bude nicméně produkovat i chystaný film a úzce se podílet na jeho tvorbě. Cílem prý je redefinovat, čím vlastně herní adaptace mohou být. Což vzhledem k pojetí samotné hry asi nebude tak těžké.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace