Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Drsňák Denzel a boty od Damona a Afflecka


ikona
Mr. Hlad
air jordanana de armasben affleckbenedict cumberbatchchris evansdenzel washingtonequalizer 3ghostedmatt damonna obzroru
Jaké boty mají rádi Damon s Affleckem? Co chystá Ana de Armas s Chrisem Evansem? A kde bude zabíjet lidi Denzel Washington?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Němá tajemství se hlavní hrdina bude vyrovnávat s ošklivým zraněním. Jak k němu došlo, tím si ale nikdo z okolí není úplně jistý. V The Collaboration zjistíte, co se dělo, když se rozhodly spolupracovat dva největší umělci své doby. 

Matt Damon a Ben Affleck budou v Air Jordan zkoušet navázat spolupráci s basketbalovou legendou a vyrobí nejslavnější sportovní boty všech dob. Sean Penn bude v Black Flies zaučovat mladého kolegu jako záchranáře. 

Liam Neeson si v Thug zahraje bývalého gangtstera, který chce opustit podsvětí a věnovat se svým nejbližším. A zjistí, že to nejde. Ghosted bude romantická dobrodružná akce, ve které se sešli Chris Evans a Ana de Armas. 

Saw X se na scénu vrátí likvidátor Jigsaw a tentokrát bychom se o něm měli dozvědět celkem dost nových informací. Proč a jak vlastně zabíjí? Drama Flint Strong vám představí mladou boxerku, která to v ringu dotáhla až na olympijské zlato. 

The Equalizer 3 se na scénu vrací drsňák Denzel Washington, který se tentokrát musí o spravedlnost postarat v Itálii. V dramatu The End We Start bude Benedict Cumberbatch zachraňovat svou rodinu během přírodní katastrofy. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace