Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se sequelem Hobbse a Shawa?


ikona
Spooner
David Leitchdwayne johnsonhobbs a shawjason stathamrock
Vrátí se Dwayne Johnson aspoň částečně do rychlé a zběsilé franšízy? 

Když v roce 2019 dorazil do kin první spin-off značky Rychle a zběsile Hobbs a Shaw, v němž spojili síly drsňáci Dwayne Johnson a Jason Statham, v Universalu si mnuli ruce. Uvolněný akčňák Davida Leitche sice svou přepálenosti a příliš velkými digihrátkami neuspokojil každého, v kině však nechali diváci přes 750 mega. A to se počítá. O sequelu se proto začalo mluvit celkem záhy a zdálo se, že mu vzhledem k popularitě ústřední dvojice nic nestojí v cestě. Rock se sice od té doby po vleklé mediální válce definitivně rozkmotřil s Vinem Diesel a prohlásil, že v hlavní sérii Rychle a zběsile se už neukáže, na pokračování Hobbse a Shawa to však údajně nemělo mít vliv. Jenže teď to vypadá, že se hollywoodská hvězda k této franšíze už opravdu nijak nehrne.

Producentka snímku (a zároveň manželka Davida Leitche) Kelly McCormick totiž v nedávném rozhovoru prozradila, že to se sequelem nevypadá moc nadějně. Aktuálně se na něm totiž vůbec nepracuje a ani se o něm nemluví. Tvůrci by sice měli nápady, jak posunout příběh dvou netradičních parťáků vpřed a zároveň ukázat jejich další střet s tajemným šéfem teroristické organizace z jedničky, ale celé údajně vázne právě na Rockovi. Právě on by byl dostatečnou motivací nakopnout projekt i u kravaťáků vpřed. Jenže hollywoodská hvězda jde z filmu do filmu a k návratu k rychlým autíčkům se nemá. Což vzhledem k událostem z předchozích let vlastně ani není takové překvapení. Další příchod Hobbse a Shawa se tedy zatím zdá hodně nepravděpodobný. Ale třeba producenti Rocka někdy nakonec ukecají.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace