Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #695 o Rickovi a Mortym a X-Menovské sólovce


ikona
Mr. Hlad
black panthergotham knightsrick a mortystrážci galaxievíkendový výplachzbojník
Co mají společného Rick, Morty a Strážci Galaxie? O čem měl být film x-menovského Beasta? A jaký hororový podcast posílá do světa Jordan Peele?  

Nejvíkendovější výplach

Podcast týdne
Jordan Peele se teď věnuje hororům a na svou komediální kariéru nemá čas. A nejspíš tomu tak ještě chvilku bude, k filmům si totiž přibral i podcasty. Teď vypouští do světa dvanáctidlnou hororovou záležitost Quiet Part Loud, ve které bude Tracy Letts z Ford vs. Ferrari pátrat po tajemném zmizení několika muslimských dětí. A odhalí hodně ošklivé věci

Projekt týdne
Jana Žižku jsme nějak přežili a teď je čas na další historickou podívanou. Zbojník je v produkci už tři roky, pracují na něm hlavně nadšenci a lidi, kteří se zajímají o historii (takže kostýmům se tentokrát nikdo snad smát nebude) a uspěl i na Startovači. A nevypadá zle. Snad ho tedy příští rok v kinech uvidíme. 

Crossover týdne
Strážci Galaxie se brzy objeví v kinech se třetím dílem a dočkáme se spousty nových hrdinů. Ale šance, že dorazí Rick a Morty, asi moc velká a je to docela škoda. A ani ten Harry Potter by se tu neztratil. 

Scénář týdne
Ještě když X-Meni řádili pod studiem 20th Century Fox, bylo v plánu posílat do kin sólovky jednotlivých mutantů. Nakonec se dočkal jen Wolverine, ale plánoval se třeba i Gambit nebo Magneto. A taky Beast. Nikdy k tomu nedošlo, ovšem X-Men: Fear the Beast mělo hotový scénář. A ten se teď dostal ven

Hrdina týdne
Hra Marvel´s Avengers pořád tak nějak žije, což mě dost překvapuje vzhledem k tomu, jak moc se na ní plivalo, když kdysi vyšla. Ale fandy holt asi má. Nejspíš i proto, že do ní pořád přibývá nový obsah a noví hrdinové. A teď došlo na Zimního vojáka. 

Přídavek týdne
Hra Gotham Knights, ve které po smrti Batmana musíte vzít ochranu Gothamu do svých rukou, se nepovedla zdaleka tak, jak fandové doufali. Ale třeba se to zlepší s DLC. Teď je tu první, za které navíc není nutné platit, a nabídne třeba co-op pro čtyři hráče nebo bitky s výrazně vylepšenými záporáky. 

Soundtrack týdne
Strážci Galaxie: Sváteční speciál je sice něco, bez čeho bych se bez problémů obešel a těch čtyřicet minut sledování bych klidně vyměnil třeba za… no cokoliv, nebudu vulgární. Každopádně pokud vás to bavilo, tak tady máte soundtrack

Vánoční podcast týdne
Herec a producent John Billingsley se rozhodl filmovým fandům trošku zpříjemnit Vánoce a spolu s Vincem Vaughnem spouští podcast A Cinematic Christmas Journey, kde bude řešit vánoční filmové klasiky a jak přišly na svět. A časem dorazí i zajímaví hosté, nejen samotný Vaughn, ale třeba i Beverly D´Angelo Vánočních prázdnin a aktuální Šílené noci. 

Oscaři týdne
Black Panther: Wakanda Forever má oscarové ambice. Jen teď musí přesvědčit akademii o tom, že jsou oprávněné. Ale v tomhle případě bych se nebál říct, že to Disney s těmi ambicemi malinko přehání

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, koho byste chtěli vidět jako Indyho po Harrisonu Fordovi. Většina z vás by se obešla bez přeobsazování, ale Chris Pratt, Charlie Hunnam nebo Bradley Cooper jsou zajímavé volby. 

Dnes se podíváme na Vánoce. Zajímalo by nás, jakou vánoční klasiku nemůžete ani cítit a odcházíte, když v televizi začne. Svoje nenáviděné filmy pište do předmětu a v textu se rozepište. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace