Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zpříjemněte si Vánoce knižními peckami od Moviezone!


ikona
Spooner
albatrosencyklopedie akčního filmuencyklopedie fantasy filmuencyklopedie komiskového filmutovárna na sny
Kdy jindy byste si měli doplnit naši knižní sérii než právě teď? 

Ano, Vánoce už jsou zase jednou v podstatě za rohem a k hledání ideálního dárku už nemáte moc času. My ale pro vás máme samozřejmě zaručené tipy, jimiž potěšíte každého filmového nadšence… anebo rovnou i sami sebe, pokud jste byli přes rok hodní a včas jste napsali Ježíškovi. Řeč je samozřejmě o informacemi nabušených i našim osobitým rukopisem obohacených knihách, které stále můžete sehnat v dobrých knihkupectvích, ale spolehlivě je seženete na e-shopu nakladatelství Albatros. Nový knižní kousek od nás sice tyto svátky bohužel nedostanete, i přesto je vánoční čas tím dokonalým momentem k tomu doplnit si vaší MZ kolekci.

Pořád je totiž z čeho vybírat. Stále totiž můžete mít v knihovně náš loňský výlet do žánru plného draků, mečů či elfů v Encyklopedii fantasy filmu. Mr. Hlad s Imfem vás v Továrně na sny provedou zákulisím Hollywoodu a přiblíží vám fungování tamního filmového průmyslu, v Encyklopedii komiksového filmu jsme si pak posvítili na jeden z nejpopulárnějších žánrů současnosti a sehnat samozřejmě pořád můžete i naši prvotinu Encyklopedii akčního filmu, v níž jsem zabrousili mezi bouchačky, kopy s otočkou a namakané hrdiny našeho dětství. Je toho zkrátka dost a každé z těchto knížek to bude pod stromečkem strašně slušet. A pokud už máte naší sérii přeci jen kompletní, tak nebuďte smutní. Už za pár měsíců totiž budete moci svoji knihovničku obohatit o náš výlet do poněkud děsivějších a strašidelnějších vod. O naší chystané novince vás ale budeme ještě včas dostatečně informovat.

 
 
 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace