Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve na Batmana, Sám doma a kvíz Hra o trůny


ikona
Mr. Hlad
aerobatman se vracíhra o trůnykvízpopkulturní milníkysám domascalatim burton
Aero, Scala a Západozemí 

Ježíšek dorazí až čtyřiadvacátého, ale my jsme se rozhodli nadělovat už dřív. A rovnou třikrát a v Praze i v Brně. Máme pro vás nachystané dvě projekce a jeden kvíz, takže si vezměte do ruky kalendáře, rušte vánoční večírky a udělejte si volno. 

Nejdříve se dočkají Brňáci. 14. prosince ve 20:30 budeme v tamním Univerzitním kině Scala promítat nejvánočnější komedii všech dob Sám doma. Takže se přijďte podívat, jak Kevin masakruje Mokrý bandity. Čeká vás i úvod a pár zajímavostí o téhle vánoční klasice, takže dorazte. Lístky kupujte tady

V Praze pro vás chystáme rovnou dvě věci a obě 19. prosince v Aeru. V 18:15 si dáme Kvíz Hra o trůny, takže probereme tenhle fantasy fenomén horem spodem a vy si budete moci zasoutěžit o spoustu cen, které nám věnovalo HBO. Lístky na kvíz kupujte tady a moc neváhejte, kapacita je omezená. 

No a hned po kvízu si můžete zajít do kina. 19. prosince v Aeru se ve 20:30 totiž budete moci naladit na vánoční atmosféru filmem, který spoustě z nás v dětství přivodil hodně nočních můr. Pustíme si Batman se vrací Tima Burtona s Michaelem Keatonem, Michelle Pfeiiffer a Dannym DeVitem. Ježíšek prý nedorazí. Lístky kupujte tady a těšíme se na vás. 

A nezapomeňte, že už dnes ve 20:30 promítáme v Aeru akční klasiku 96 hodin. Lístky tady.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace