Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #694 o Indiana Jonesovi a Lásce nebeské


ikona
do_Od
duelgod of warindiana jonesnejlepší filmypán prstenůvíkendový výplach
Měl by si váš partner zahrát God of War: Ragnarok? Jak vypadal pitch meeting na Rings of Power? A který herec je blázen do World of Warcraft? 

Adventní výplach

Nejlepší filmy týdne

Před pár dny jsme vydali článek o 100 nejlepších filmech všech dob na základě hodnocení kritiků, dramaturgů, distributorů a dalších profesionálů, jejichž vkus - co si budeme povídat - je poněkud jinde než ten většinový zde na MovieZone. Stejný žebříček ale Sight and Sound vydali také na základě hodnocení vybraných režisérů, a nevím jak vy, ale za mě je to už o něco přijatelnější topka.

Parodie týdne

Seriálový Pán prstenů asi bude ještě dlouho rozdělovat. Někdo z něj byl nadšený, jiní to brali jako průměrnou neškodnou fantasy, a další hlasitá a neméně početná skupinka lidí se cítila doslova znechucena tím, co musela sledovat. Jak to bylo doopravdy asi ukáže až čas, teď si každopádně na Rings of Power posvítil i týpek z Pitch Meetings a opět to stojí za to.

Dojmy z natáčení týdne

Wednesday je hit, dokonce tak velký, že ve sledovanosti za první týden překonal i čtvrté Stranger Things. Není tedy divu, že se i nemalé množství lidí zabouchlo do hvězdy seriálu Jenny Ortegy. Pokud mezi ně patříte (a že se není za co stydět), třeba vás potěší její historka z prvního dne natáčení. 

Herní recenze týdne

Ragnarok přišel a zase odešel, mezitím se ale do myslí hráčů stihl nezapomutelně otisknout jako jedna z nejlepších her roku. Následující recenze ovšem není tradiční recenzí, nýbrž výběrem důvodů, proč byste měli zvážit, jestli by si tuhle pecku měl zahrát i váš partner.

Pařan týdne

Nejen Henry Cavill je zapáleným hráčem, ve skutečnosti je v Hollywoodu hned několik slavných osobností, které jsou zároveň obřími geeky, přičemž do některých byste to možná vůbec neřekli. Patří mezi ně například Chloë Grace Moretz (mrkněte na její Twitter), nebo taky David Harbour. No a právě ten si teď zkrátil čas při čekání na natáčení finální řady Stranger Things a taky marvelovky Thunderbolts hraním nového World of Warcraft datadisku Dragonflight. A to rovnou tak, že šel dungeon s jedněmi z nejlepších hráčů/streamerů na světě. Docela povedená akce...

Nepovedené záběry týdne (neznámého roku)

Tenhle týden jsme se konečně dočkali prvního traileru na pátého Indiana Jonese a...je těžké nebýt z něj nadšen. Ačkoliv bude chtít CGI ještě do premiéry poladit, materiál i atmosféra vypadá náramně dobře, a to jsme ještě pořádně neviděli nic z Madse Mikkelsena. Při té příležitosti mě každopádně napadlo vytáhnout tyhle starší nepovedené záběry z jedničky, které jste možná dodnes neviděli.

Spálená pusa týdne

Hot Ones i letos pokračují v sérii parádních rozhovorů s odvážnými celebritami, mezi něž se teď čertsvě zařadila taky Zoe Saldaña ze Strážců Galaxie nebo Avatara. A byť jí pálivá křídla několikrát celkem solidně zavařily, nakonec to herečka zvládla s překvapivě velkou ctí.

Hudební talent týdne

Jimmy Fallon nepatří mezi nejpopulárnější talk show moderátory u nás, když se ale drží zábavných hříček, jako jsou například hudební parodie, je to vlastně docela fajn. A Jamie Foxx je jako vždy prostě frajer.

Rozhovory týdne

Láska nebeská sice bude slavit 20 let, já a miliony dalších lidí se u ní ale stejně každé Vánoce tetelíme blahem, protože to je jeden z těch filmů, na které můžete koukat furt dokola, a stejně vám pokaždé přijdou naprosto boží. Spousta lidí pak žere zejména scény s britským premiérem, jehož ve filmu ztvárnil skvělý Hugh Grant. Jak teď ale vyšlo na povrch, Grant měl s jednou konkrétní scénou docela velký problém. A díky novým rozhovorům s herci a režisérem Richardem Curtisem teď víme, jak k ní nakonec došlo i navzdory protestům.

Duel týdne

Minulý týden se vás kolega Hlad ptal, jaký "film o filmech" máte nejradši. Padala opět hromada skvělých tipů a je vidět, že naši čtenáři zkrátka mají vkus. Projít si to můžete tady.

Dneska si dáme takovou hypotetickou otázku. James Mangold i Harrison Ford nás neustále přesvědčují, že Indy svůj klobouk v posledním filmu rozhodně nikomu předávat nebude, mě by ale zajímalo, koho byste do role ať už nového, nebo klidně jen omlazeného, nebo čistě alternativního Indiana Jonese chtěli obsadit vy. Jména pište do předmětu a v textu se rozepište.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace