Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: western Kevina Costnera a drsňák Gosling


ikona
Mr. Hlad
chris evansed harrisemily bluntfall guyhorizonkevin costnerna obzorupain hustlersryan gosling
Zvládne se Ryan Gosling živit jako kaskadér? Co zažije Kevin Costner na divokém západě? A kdo chystá boudu na Emily Blunt?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ve sportovním dramatu Iron Claw se seznámíte s rodinou wrestlerů, kteří se zapsali do dějin tohohle sportu. A dělají to dodnes. Ve fantasy The Portable Door se šéf mocné společnosti pokusí začít podnikat ve světě plném magie. 

Ryan Gosling si v adaptaci seriálu The Fall Guy zahraje kaskadéra, který si přivydělává jako lovec odměn. Režíruje David Leitch. Idris Elba se vrací ke své slavné roli ve filmu Luther, který naváže na stejnojmenný seriál. 

V gangsterce Finestkind se dvojice bratrů přimotá ke kšeftům bostonských drsňáků. Točí Brian Helgeland, tvůrce Odplaty. Kevin Costner bude v epickém westernu Horizon vyprávět o dobývání západu. 

Režisér Dan Svátek po Úsměvech smutných mužů natočí další knihu Josefa Formánka Dvě slova jako klíč. V historickém dramatu Firebrand zjistíte, jak napínavé to bylo mezi králem Jindřichem VIII. a jeho poslední šestou ženou. 

Emily Blunt v detektivce Pain Hustlers zjistí, že její firma, která vyrábí léky, je namočená do hodně ošklivých věcí. Režíruje David Yates. Jessica Lange a Ed Harris budou v dramatu Long Day's Journey Into Night řešit drogovou závislost. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace