Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aaron Taylor-Johnson kandidátem na Jamese Bonda


ikona
Mr. Hlad
007aaron taylor-johnsondaniel craigjames bond
Že by se našel nový 007?  

Hledání agenta 007 bude asi ještě chvíli trvat a tvůrci se nedávno vyjádřili v tom smyslu, že nejdřív hodlají vymýšlet příběh a záporáka a až k němu hledat vhodného Jamese Bonda. To ale neznamená, že se čas od času neobjeví nějaký více či méně zajímavý drb o novém představiteli slavného hrdiny Iana Flemminga. 

Asi každý s chladnou hlavou už se srovnal s tím, že Bondem nejspíš nebude Idris Elba nebo Henry Cavill. Ten první je moc starý, ten druhý moc slavný. Po nepříliš povedeném The Gray Man to vypadá, že by ze hry mohl být i Regé-Jean Page, jehož charisma možná funguje v seriálu Bridgertonovi, ale tím to končí. Teď se však objevilo jméno, které se nám líbí. A dávalo by smysl. 

Bulvár The Sun teď přišel s informací z prý důvěryhodného zdroje, že Barbara Broccoli a Michael G. Wilson testovali už v září na Bonda Aarona Taylor-Johnsona. A bývalý Kick-Ass a drsňák z Bullet Train má údajně v současné době největší šanci začít pracovat pro Jeho veličenstvo, protože se líbil. Taylor-Johnson je šikovný herec, akční poloha mu sedí a je v tom správném věku. A nám to dává smysl. Samozřejmě pořád se pohybujeme v rovině neověřených zpráv a nabízí se otázka, jestli by s bondovskou profesí šlo sloučit i fakt, že Taylor-Johnson bude hrát Kravena ve spider-manovském universu u Sony, smlouvy u bondovek jsou v tomhle směru dost přísné, ale zatím asi není třeba tyhle věci řešit. Jak by se vám líbil Aaron Taylor-Johnson jako 007? 

Bonda jsme probírali i v MovieZone Live Speciál o Zlatém oku 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace