Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #693 o Star Wars a dracích


ikona
Mr. Hlad
black pantherjack blackmarvelmidnight sonsstar warstenacious dvíkendový výplach
Pořídíte si ve World of Warcraft vlastního draka? Přijede Jack Black do Prahy? A jak vypadá nový kraťas ze světa Star Wars?  

Výplach výplachů

Boty týdne
Reebok vyrábí boty. To asi víte. Možná jste zaznamenali, že občas spojí síly s nějakou velkou filmovou značkou, a pak vyrábí boty ve stylu Jurského světa. Ale pokud nejste magoři do dinosaurů a dáváte přednost Batmanovi se Supermanem, tak už pro vás tahle firma taky něco má

Draci týdne
Nejnovější rozšíření k hernímu fenoménu World of Warcraft nazvané Dragonflight vychází už v pondělí a bude celé o dracích. A je potřeba ho fandům trošku prodat a to jde nejlépe přes známé ksichty. Takže s PR pomohli David Harbour, Lana Condor a Pedro Pascal. 

Legendy týdne
Al Pacino a Robert De Niro jsou herecké legendy a možná nejlepší herci svojí generace. Ptát se a seriózně řešit, kdo z nich je lepší, je vlastně docela neslušné. Jsme tedy rádi, že to za nás řeší někdo jiný. 

Koncert týdne
Do Prahy přijedou Tenacious D, takže Kyle Gass a Jack Black. Jejich hardrockové pecky hrané na akustickou kytaru, šílené texty a nenapodobitelný humor máme rádi v jejich Králích ro(c)ku a pár lidí z redakce už lístky na jejich pražskou show má. Takže pokud je chcete vidět taky, udělejte si v neděli 4. června 2023 volno a zajděte si do Fora Karlín

Easter Eggy týdne
Na Disney+ už je pár dní kraťas Strážci Galaxie: Sváteční speciál, ve kterém Drax a Mantis unášejí Kevina Bacona, aby ho dali Star-Lordovi k Vánocům. Jak moc se povedl, nebo nepovedl, tu teď řešit nebudu, ale samozřejmě je plný věci, kterých si na první dobrou všimne jen ten největší fanda. A spousta z nich je samozřejmě ráda vykecá všem ostatním. 

Kraťas týdne
Na to, že jde vlastně o reklamy, nejsou ty krátké filmy k marvelovské hře Midnight Suns vůbec špatné a teď se navíc představuje superhrdina, o němž se v poslední době docela často mluví v souvislosti s celovečerákem. Přijíždí Ghost Rider. 

Kostým týdne
Kaskadérka Kellina Rutherford pobíhala na place Black Panther: Wakanda nechť žije jako double Dominique Thorne, takže docela velkou část natáčení strávila v kostýmu Ironheart. A evidentně si to obě dámy docela užily

Herní trailer
Ještě jednou si dáme Midnight Suns. Marvelovská tahová strategie by se měla objevit za dva týdny, a tak tu máme plnohodnotý trailer, který se navíc zaměřuje na klíčovou lokaci Abbey a na postavu Hunter, nováčka ve světě Marvelu. 

Star Wars týdne
Andor skončil a na další seriál ze světa Hvězdných válek asi dlouho čekat nebudeme, ale pokud byste si i tak potřebovali ukrátit čas, je tu kraťas Ryana Fletchera The Chase - A Star Wars: Remnant Fan Film. A nevypadá vůbec zle. 

Duel týdne
V posledním Duelu se vás do_od ptal, kdo by si podle vás měl zahrát Kratose z God of War. Padlo pár zajímavých návrhů Karl Urban, Hynek Čermák, Gerard Butler, Graham McTavish, Tom Hardy… no hlavně, že nikdo nechce Dwayna Johnsona. 

Dnes se odpíchneme od dramatu Fabelmanovi Stevena Spielberga, které jsou částečně autobiografickým příběhem a vypráví mládí budoucího velkého režiséra. Nás by zajímalo, který film o filmech máte nejraději vy. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace