Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovský Blade ulovil zajímavého režiséra


ikona
Mr. Hlad
bladecomicsmahershala alimarvelyann demange
Kdo bude dohlížet na lovce upírů?  

Na nového marvelovského Bladea se docela těšíme, ale je to čím dál těžší. Mahershala Ali se o roli přihlásil už před hodně dlouhou dobu, trvalo ovšem docela dlouho, než se dali dohromady scénář, režiséři a volný čas všech zúčastněných. A nakonec to dopadlo docela solidním průšvihem. 

Mahershala Ali, majitel dvou Oscarů a rozhodně větší hvězda než třeba Simu Liu, má možnost mluvit i do scénáře a rozhodovat o dalších věcech a právě scénář prý stál naprosto za prd. Údajně byl prakticky bez akce a celkově velice špatný. Pak se Marvel rozloučil i s režisérem Bassamem Tariqem a naděje, že dostaneme důstojnou komiksovou pecku, zase o něco klesla… ale teď se snad blýská na lepší časy.

Bladea by totiž měl natočit Yann Demange. Ten pomohl na svět seriálu Lovecroft Country, hlavně má ale na kontě válečný thriller 71, ze kterého se v roce 2014 vyklubala hodně velká pecka. Demange byl i jedním z kandidátů na režii poslední bondovky Není čas zemřít a rozhodně jde o režiséra, jehož jméno vzbuzuje větší naděje, než kdyby se k velké komiksovce dostal další neznámý nezávislák. Snad se tedy povede vylepšit i ten scénář, nedojde na další prodlevy a my dostaneme v roce 2024 pořádnou upírskou akci. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace