Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #692 o Black Pantherovi a fanoušcích


ikona
do_Od
Black PantherBrendan FraserduelhryMarvelvíkendový výplach
Jak na svoji kariéru vzpomíná Brendan Fraser, na jakou hru se těšíme v prosinci, a jak vypadá USS Enterprise ve skutečném životě? 

Mrazivý výplach

Studie týdne

Známá platforma Fandom zveřejnila tento týden novou studii, z níž je patrné, že až třetina fanoušků Marvelu pociťuje únavu z konstantního přílivu nového obsahu do kin a na Disney+. Drtivá většina z nich se ale zároveň podívá na všechno, co Marvel vydá. Jak je na tom DC, a jak by se vlastně fanouškovské tábory daly rozdělit, si můžete přečíst tady.

Pitch týdne

Nová marvelovka vlétla do kin a s ní musí pochopitelně přijít i nový Pitch Meeting. Tenhle si pak posvítil na pár nečekaných logických děr, které nás v kině bohužel taky mírně trápily.

Herec týdne

Brendad Fraser je díky novému filmu The Whale od Darrena Aronofskyho opět v kurzu a protože je to v reálném životě obří sympaťák, tak mu to celkem přejeme. Teď každopádně poseděl s GQ, kde se maličko rozpovídal o své kariéře a nejlepších rolích.

Model týdne

Pro hardcore trekkies asi nic nového, pokud vás ale zajímá historie původního modelu lodi USS Enterprise, jenž vznikl v roce 1964 (!), a dnes je součástí muzejní výstavy (!), následující video je přesně pro vás.

Hra týdne

Zatímco většina lidí pomalu ale jistě dojíždí God of War: Ragnarok, na prosinec už se řítí další obří release, a to vesmírná sci-fi The Callisto Protocol od tvůrce Dead Space. Co víc, zahrají si v ní Josh Duhammel nebo Karen Fukuhara z The Boys, a tady máte parádní launch trailer.

Pocta týdne

A podruhé o Black Pantherovi. V následujícím videu se tentokrát režisér Ryan Coogler a spol. svěřil serveru Variety, jak vlastně přistupoval k natáčení filmu bez Chadwicka, a jakým způsobem se snažili tvůrci uctít hercovu památku.

Monolog (minulého) týdne

Protože sledovanost Andora je stále extrémně nízká, přispěju alespoň tímhle. Jedná se pochopitelně o spoiler, komu ale nevadí, a kdo seriál stále neviděl, tak v téhle řeči vynikajícího Stellana Skarsgarda z desáté epizody máte perfektně shrnuto, proč je seriál Tonyho Gilroye naprosto geniální dílo a jedna z nejlepších Star Wars věcí, co kdy vznikla. Zimomriavky po celém těle!

Druhá hra týdne

Minulý týden byly spuštěny předobjednávky na PSVR2, a byť je cena tohohle VRka na můj vkus (a na množství obsahu) lehce přemrštěná (stojí v bundlu se hrou víc jak nová konzole PS5), člověk po zhlédnutí traileru na VR Horizon Call of the Mountain stejně musí přemýšlet, jestli by to za ten hřích nestálo. 

Nepovedené záběry týdne

Užili jste si druhou Enolu Holmes? Ne? Tak třeba vás pobaví aspoň tyhle "bloopery" z natáčení s Henrym Cavillem a spol.

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal, koho byste chtěli vidět jako záporáka v příštím Johnu Wickovi. Mám pocit, že každý přišel s jiným jménem, takže si ty nápady můžete projet tady.

Dneska se podíváme na God of War. To se totiž dočká seriálové adaptace od Amazonu, a mě by zajímalo, kdo by si podle vás měl zahrát hlavní postavu bývalého sparťanského zabijáka bohů. Tipy herců piště do předmětu, v textu pak nezapomeňte dodat, jak je to jedno, protože to Amazon zprasí stejně jako Pána prstenů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace