Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum míří mezi špióny


ikona
Spooner
channing tatumdavid leitchRed shirt
Hollywoodská hvězda si bude hrát na Jamese Bonda. 

Channing Tatum se v minulých letech malinko flákal a nějakou chvíli jsme ho v kinech moc nevídali. To se ale letos začalo měnit. Nejdříve dojal diváky se svým Psem, poté zamířil se Sandrou Bullock do Ztraceného města a svůj poměrně úspěšný komerční návrat dle všeho zpečetí v únoru třetím dílem hitu Bez kalhot. Tatum je prostě zpátky a diář se mu začíná hezky plnit. Jediné, co mu ve výhledu trochu chybí, je nějaká ta akčnější role a franšíza, která by ho mohla zabavit na dalších několik let. Tu si však nyní možná našel.

Oblíbený herec se totiž upsal novému špionážnímu thrilleru Red Shirt, o jehož příběhu se zatím moc neví, tvůrci by ale rádi přišli se svěží variací na Jamese Bonda. Což je hláška, kterou rozhodně neslyšíme poprvé ani naposledy, ale zrovna Tatum by mohl svou „bondovku“ utáhnout. A to i proto, že za kameru se postaví jeden ze současných předních specialistů na akčňáky, David Leitch, režisér prvního Johna Wicka, druhého Deadpoola či letošního Bullet Trainu

Prostě tvůrce, který letos právě ve vlakovém dobrodružství s Bradem Pittem ukázal, že kromě bitek mu nedělá problém ani stylové vyprávění příběhu a špionážní novinka by mu tak mohla sednout. Nápad pak pochází z hlavy producenta a ne zrovna úspěšného režiséra Simona Kinberga a tvůrci by rádi udělali z projektu úspěšnou filmovou sérii. O tom, jaké studio se titulu ujme, by se mohlo vědět už v nejbližších dnech. S těmito jmény na palubě bude asi o novinku poměrně slušná rvačka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace