Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Chazelleův Babylon je buď katastrofa, nebo mistrovské dílo


ikona
do_Od
BabylonBrad PittDamiene ChazelleMargot Robbieprvní reakce
Šňupající Margot Robbie v období zlaté éry Hollywoodu zjevně nenadchne každého. 

A pak že jsou všechny první reakce pořád stejné. Jedním z nejočekávanějších filmů konce sezóny je bezpochyby hollywoodský opus režiséra Damiena Chazellea Babylon s Margot Robbie a Bradem Pittem. Tahle divoká freska z období zlaté éry amerických filmů se před pár týdny představila v prvním traileru a většinu z nás docela suverénně uchvátila. Nyní ji ale viděli první diváci, a jejich reakce jsou tak trochu studenou sprchou.

Sociální sítě totiž tento týden zaplavily první reakce, a zatímco někteří tvrdí, že se jedná o jeden z nejlepších filmů roku s oscarovými výkony, jiní pro změnu mluví o naprostém fiasku a jednom z největších průšvihů, co letos viděli. „Babylon je nejlepší, když jede na vlně komedie. Drama vůbec nefunguje. Herci se snaží, ale postava Robbie nemá co říct. Film se mi nelíbil,“ uvedl jeden komentující. Další pak například zmiňují, že tón filmu je úplně mimo a děj velký nesmysl.

Proti tomu pak ostatní kontrují tím, že je režisérova novinka odvážná a zábavná, a že se později překlopí do něčeho nečekaně temného a brutálního. Ostatně šokující scény plné drog (a točené jako na drogách) a divokou atmosféru zmiňuje i většina ostatních, přičemž někteří to chválí, jako něco úžasného, zatímco jiným je z toho lehce trapně. Tak či tak nás asi čeká fakt ojedinělý film, jenž se nebude bát říkat a ukazovat velmi provokativní věci. Otázka je, jestli si z toho i něco odneseme. U nás film uvidíme koncem ledna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace