Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #691 o Batmanovi a God of War


ikona
Mr. Hlad
batmandciron manmarvelmidnight sunstop gunvíkendový výplach
Hrají Ben Stiller a John Travolta God of War? Kdo si doma postavil batmanovské auto? A jak vypadá letadlo z úvodu Top Gunu?  

Podzimní výplach

Lego týdne
Brnění Hulkbuster na sebe hodil Tony Stark ve dvojce Avengers, aby trošku srovnal Hulka, který se utrhl ze řetězu. A byla to celkem solidní bitka. Pokud byste si chtěli tenhle památný moment připomínat doma každý den, není problém. Jen si ho musíte postavit

Reklama týdne
God of War: Ragnarok už hraje téměř každý, kdo má PS5. Snad teda krom mě, ale to teď není podstatné… v každém případě bylo jasné, že půjde o obří hit, ale pro jistotu je potřeba dát vědět o hře i lidem, kteří nesledují herní weby. A zavolat si na pomoc pár hvězd. 

Letadlo týdne
V Top Gun: Maverick měl Tom Cruise spoustu možností pořádně si zamachrovat, největší frajer byl ale asi na začátku, když se proháněl po nebi v letounu Darkstar. Teď si tuhle krásku můžete prohlédnout detailně i vy. 

Crossover týdne
Nová Planeta opic už se chystá, ale ještě než nový film Wese Balla, který by měl navázat na trilogii o Caesarovi, dorazí do kin, máme tu ještě jednu specialitu. Opičáci se totiž rozhodli vzít útokem Marvel

Kraťas týdne
A  máme tu další krátký animovaný film ze světa Midnight Suns. Hra už se blíží, reklamy je nutné pořádně nakopnout a tyhle krátké filmy jsou nakonec o dost víc fajn, než kdyby tvůrci přistoupil k propagaci tradičně. 

Úvod týdne
Hra Gotham Knights se podle reakcí kritiků i hráčů příliš nepovedla, ale tvůrci se nespíš pořád pokoušejí přesvědčit pár lidí, aby do ní investovali svoje peníze. A nejspíš i proto se teď objevilo video s kompletní dvanáctiminutovým intrem, ve kterém se Batmanovi budou dít ošklivé věci. 

Soundtrack týdne
Black Panther vzal kina útokem, docela se povedl a rozhodně se na něm nešetřilo. A nešetřilo se ani na soundtracku, kde mimochodem najdete song od Rihanny, která se posledních pět let flákala. A můžete si ho pustit zadarmo doma

Auto týdne
Člověk by měl mít nějakého koníčka. Sbírání známek, hraní na ukulele, chození na fotbal, a nebo stavění batmanovského Tumbleru. Tohle obří auto, ve kterém se po Gothamu proháněl Christian Bale, si banda nadšenců stavěla dva roky. A má hotovo. 

RIP týdne
Zemřel Kevin Conroy, který dlouhá léta daboval Batmana a podle mnohých fandů je právě on tím jediným a pravým Brucem Waynem. V šestašedesáti ale podlehl rakovině. Zavzpomínali na něj i v DC

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli budete koukat na seriálového Zaklínače i po odchodu Henryho Cavilla. Většině z vás se do toho zrovna moc nechce. 

Dnes se podíváme na Johna Wicka. Vyšel trailer na čtvrtí díl, ve kterém se Keanu Reeves porve s lidmi jako jsou Donnie Yen nebo Scott Adkins. Nás by zajímalo, koho byste chtěli vidět v Johnu Wickovi jako dalšího záporáka, se kterým změří síly? Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace