Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V kolika filmech se vrátí Hollandův Spider-Man?


ikona
Spooner
avengersmarvelspider-mantom holland
Nového Petera Parkera opravdu jen tak nečekejme. 

Už je to skoro rok, co vtrhla do kin trojka Spider-Mana s podtitulem Bez domova, v níž se mladý superhrdina s tváří Toma Hollanda potkal nejen s bývalými Spider-Many, ale také ikonickými záporáky. Byl z toho pak samozřejmě megahit jak prase, který vlil vyčerpaným kinařům potřebnou krev do žil. A od té doby se vlastně tak nějak čeká, co bude s pavoučím mužem dál. Všichni, včetně Kevina Feigeho, sice berou další sequely jako jistotu, i přesto bylo okolo pokračování dlouho ticho. Tom Holland navíc v pár rozhovorech naznačil, že si chce trochu odpočinout a že neví, zda se do své nejslavnější role vůbec vrátí. Tahle otázka ovšem nyní byla možná vyřešena. 

Ano, Tom Holland nepřekvapivě znovu navlékne pavoučí oblek, a nejen jednou. Tvrdí to alespoň řada internetových zdrojů, jež začínají v posledních dnech přibývat. Podle spekulací uzavřel herec lukrativní smlouvu na dalšího Spideyho trilogii a nejspíš také na účast v další 2-3 filmech, což by mohlo naznačovat minimálně jeho návrat do chystaných dvou dílů Avengers. Do oficiálního oznámení je ale prý ještě daleko, a tak se zatím vše točí ve fázi spekulací. Nicméně ty dávají v tomto případě smysl. Kdo by chtěl prakticky na Spideyho komerčním vrcholu přijít o jednu z největších komerčních jistot, že? Tak uvidíme, kdy se Peter Parker s Hollandovou tváří vrátí, a zda to stihne před novými Avengers v roce 2025.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace