Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: novinka bratří Russoových a včelař Jason Statham


ikona
Mr. Hlad
chris evansdwayne johnsonjason stathammillie bobby brownna obzorured onerussothe beekeeperthe electric state
Co bude Dwayne Johnson dělat na Vánoce? Má Jason Statham rád med? A co chystají bratří Russoové?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dokumentu tatabojs.doc se budou slavit pětatřicáté narozeniny jedné z nejpopulárnějších domácích kapel a režírovat bude Marek Najbrt. V hororu Cobweb se kluk se mladý kluk rozhodne využít tajemné hlasy k tomu, aby se pomstil svým rodičům. 

Ve vánoční akční komedii Red One se sejdou Dwayne Johnson a Chris Evans a budou se pokoušet zachránit Vánoce. Neil Marshall to zkouší s akčním béčkem Duchess a hlavní hrdinka si tu vyšlápne na pašeráky diamantů. 

V akčním dramatu In the Land of Saints and Sinners se bude muset Liam Neeson postavit vlastní minulosti a poteče u toho krev. Jason Statham bude v akčním The Beekeeper ubližovat lidem pod dohledem režiséra Davida Ayera. 

Režisér Ex Machina Alex Garland bude ve své novince Civil War zkoušet akčnější žánr a epičtější měřítko. Komedie Dumb Money vám připomene, jak blbnutí s akciemi GameStop šokovalo trh s cennými papíry. 

Bratři Russoové budou ve sci-fi The Electric State režírovat Millie Bobby Brown, která hledá v americké pustině svého ztraceného bratra. V detektivce Maggie Moore(s) bude Jon Hamm vyšetřovat dvojnásobnou vraždu žen, které se jmenovaly úplně stejně. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace