Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Star Wars loví režiséra


ikona
Mr. Hlad
andordeadpool 3mandalorianshawn levystar wars
Hvězdné války lákají tvůrce Stranger Things 

Hvězdné války jsou fenomén, ovšem s fenomény se musí umět zacházet a zatím to nevypadá, že by to Disneymu nějak zásadně šlo. Po poslední trilogii, která začala vcelku nadějně, dnes neštěkne ani pes a nebýt seriálového Mandaloriana, jenž udělal dobrá čísla a Andora, který sice čísla neudělal, ale zase fanoušky potěšil, bylo by to s touhle značkou doopravdy špatné. Disney ji však samozřejmě nehodlá odložit do archivu, kde by se na ni prášilo. 

Před dvěma týdny bylo oznámeno, že nové Hvězdné války od scenáristy Damona Lindeloffa, tedy specialisty na vytváření záhad a nejasností, které pak odmítá vysvětlovat, bude točit Sharmeen Obaid-Chinoy. Se vší úctou k ní, nikdo ji nezná. A není to jméno, jaké by člověk chtěl vidět u značky jako Star Wars. Jenže teď tu máme dalšího potenciálního režiséra. 

S Disneym totiž o dalším celovečeráku ze světa Hvězdných válek jednal Shawn Levy. Ano, děláme si z něj srandu a ne, není to režisér, na jehož filmy bychom se obzvlášť těšily. Spíš hollywoodský rutinér, který dovede odvést obstojnou blockbusterovou práci a hodně záleží na tom, jaký má v ruce scénář a kdo mu stojí před kamerou. Ačkoliv možná, že někoho takového Hvězdné války potřebují. Zatím však skutečně došlo jen  na vyjednávání, smlouva ještě není podepsaná a vzhledem k tomu, jak dobře umí Disney Hvězdné války oznamovat, rušit, nebo kolem nich nic nedělat, je otázka, jestli tohle vyjednávání k něčemu povede. Ale už by to nějaký film chtělo. A když bude od tvůrce Stranger Things, Lovců pokladů, Free Guye nebo třetího Deadpoola, vlastně by nás to asi neurazilo… určitě míň jak devítka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace