Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #690 o Stranger Things a Black Adamovi


ikona
Mr. Hlad
black adamghost ridermidnight sunsmultiversusstar warsstranger thingsvíkendový výplach
Jak vypadá muzikál Stranger Things? Do jaké hry míří hrdinové Star Wars? A je Black Adam silnější než Bugs Bunny?  

Řádný výplach

Muzikál týdne
Přijde i až úchylné, jak se dělají muzikály podle všeho, co má alespoň trochu úspěch. Lví král je prý super a rád to budu každému věřit, ale nikdo mě na to nedostane. Ale takový Spider-Man nebo Návrat do budoucnosti, to už mi přijde reálně zrůdné. A Stranger Things vlastně taky

Natáčení týdne
Válečné Na západní frontě klid teď můžete vidět na Netflixu a i když je filmu co vyčítat, rozhodně se najde i dost důvodů k chvále. Minimálně co se týče měřítka a zobrazení hrůz války, není filmu co vytknout. A natáčení mohlo být docela zajímavé. 

Kraťas týdne
Marvelovská strategie Midnight Suns se pomalu blíží a tvůrci dělají všechno pro to, aby se o tom vědělo. Takže po spoustě herních videí teď posílají do světa krátký prequelový animák Salem Sisters. Tak se na něj podívejte, ať už se chystáte hrát, nebo ne. 

Výročí týdne
Animovaný seriál X-Men slaví třicet let. Podle mnoha fandů jde o jeden z nejlepších komiksových animáků vůbec a Disney+ dokonce chystá na příští rok sequel. Původní show si tam můžete pustit a slavit spolu s mutanty

Triky týdne
Jasně, tohle je trochu ironie. Seriálová She-Hulk víc lidí naštvala než potěšila, ale i fandové se shodnou na tom, že silnou stránkou tohohle marvelovského seriálu rozhodně nebyly triky. No každopádně dělaly se takhle. Ale příště by to možná chtělo snažit se trochu víc. Ať to není tak hnusné. 

Mlátička týdne
O hře MultiVersus už jsme párkrát psali. Mlátička, ve které se potkají hrdinové od Warner Bros., vám dá možnost zjistit, jestli by Bugs Bunny zmlátil Batmana, nebo jestli je silnější Superman nebo Tom a Jerry. Teď se k téhle bandě přidává Black Adam

Mutantka týdne
Keke Palmer se letos objevila v hororu Jordana Peelea Nene a dabovala jednu z postav v Rakeťákovi. Kariéru má docela dobře rozjetou a její jméno je často zmiňované v souvislosti s novými X-Meny, kde by ji pár lidí rádo vidělo jako Rogue. Nebyla by špatná

Superhrdina týdne
A ještě jednou si dáme marvelovskou hru Midnight Suns. V ní dostanete na hraní největší drsňáky marvelovského světa, a tak je logické, že dorazí i Ghost Rider. Na plátna kin se snad taky časem podívá a doufejme, že bude v lepší formě než posledně, ale zatím ho tu máme v herní podobě. 

Star Wars hrdinové týdne
Když může být Black Adam v MultiVersus, hrdinové z Hvězdných válek si najdou jinou hru. Luke Skywlaker, Han Solo a princezna Leia tak zamíří do Fortnite. Asi bychom radši viděli filmy, ale je fajn, že tyhle legendy neleží v šuplíku. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepší hraný film s Asterixem a podle očekávání vyhrála dvojka s podtitulem Mise Kleopatra. Jinak to snad ani dopadnout nemohlo. 

Tentokrát se podíváme na Zaklínače. Od něj odešel Henry Cavill a nahradí ho Liam Hemsworth a nás by zajímalo, jestli budete na Zaklínače koukat i bez Cavilla. Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozepište. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace