Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Nikdo chystá další akčňák


ikona
Mr. Hlad
head of stateidris elbailya naischullerjohn cenanikdo
Air Force One na steroidech?  

Ilya Naishuller dělá fanouškům akčních filmů radost. V kinech by sice jeho snímky mohly vydělávat víc a rozhodně by si to i zasloužily, ale na druhou stranu se tenhle talentovaný filmař může těšit nadšenému potlesku milovníků akce, jimž často dává naději, že budoucnost žánru nebude úplně černá. 

Jeho Hardcore Henry byl zajímavý a hravý experiment, Nikdo zase extrémně dobře natočená záležitost s tím nejméně pravděpodobným hercem. Když může být hrdinou Bob Odenkirk, může jím být kdokoliv. Teď však Naishuller chystá novinku, kde k ruce dostane dva herce, kteří ty drsňáky umí na první dobrou. Jeho Head of State vzniká pro Amazon, kde se tomuhle žánru nebrání, a hlavních rolí se ujmou John Cena a Idris Elba. Jejich společné scény v Sebevražedném oddílu byly hodně povedené a chemie mezi nimi tedy určitě je. 

O příběhu zatím nikdo z tvůrců nechce prozradit nic moc konkrétního, ovšem údajně máme čekat kombinaci Air Force One a buddy komedie Půlnoční běh. Takže počítáme, že prezident a jeho bodyguard, kteří se nemohou vystát, budou muset táhnout za jeden provaz proti zloduchům a dojde na spoustu střílení, mlácení a legrace. Na všechno má dohlížet jako producent Peter Safran, jenž spolu s Jamesem Gunnem má příštích pár let šéfovat adaptací DC komiksů. Ale na tohle si prý čas udělá, než se vrhne naplno mezi superhrdiny. 

---

Vytáhni v hospodě: V Sebevražedném oddílu měl Idris Elba původně hrát Deadshota a nahradit tak Willa Smithe. Ale nakonec si studio řeklo, že by byla škoda přijít o šanci, že by se Smith vrátil v dalším filmu, a tak se postava přepsala na Bloodsporta. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace