Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se komediální Vybíjená sequelu?


ikona
Spooner
ben stillerjustin longvince vaughnvybíjená
Dá na tenhle nápad Chuck Norris palec nahoru? 

Už to je skoro 20 let, co vtrhla do kin sportovní šílenost Vybíjená a ze zprvu nenápadného kousku se stala komediální kultovka s několika památnými scénami a ještě památnějšími cameo roličkami, z nichž žijí memy i gify dodnes. A pro mě osobně patří souboj dvou konkurenčních posiloven ve vybíjené mezi ty nejnašlapanější a nejpovedenější komedie od tehdy úspěšného Frat Packu, kterou si s radostí pouštím s železnou pravidelností. A jistě nejsem sám. Tato dnes již komediální klasika má tedy u fanoušků pořád zvuk a jeden z hlavních protagonistů, Vince Vaughn, by ho rád vytěžil sequelem.

Potvrdil to alespoň Justin Long, který ve filmu patřil do Vaughnova týmu, v jednom z nedávných rozhovorů. Podle něj přišel herecký čahoun s námětem, z něhož je většina bývalá skvadry nadšená a nechybí mnoho, aby se na sequelu začalo naplno pracovat. Všechno ale stojí na jednom jménu, jehož schválení se Vaughn prozatím nedočkal – na Benu Stillerovi. Ten je prý s pokračováním zdrženlivý a nechce riskovat, že případná dvojka bude za originálem kvalitativně zaostávat. 

Jeho opatrnosti se pak člověk nemůže divit. Když se totiž před lety vrátil do role kultovního Zoolandera, skončilo to hodně neslavně a Stiller nejspíš nechce riskovat, že i další jeho parádní postavu potká stejný osud. Vaughn, u něhož se sem tam mluví i v souvislosti s druhými Nesvatbovými, ale podle Longa umí být přesvědčivý a doufá, že svůj nápad dotáhne do konce. Co myslíte, zaslouží si Vybíjená sequel, nebo by se raději měla nechat spát?


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace