Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Temná komiksovka a drsná fantasy


ikona
Mr. Hlad
benicio del torobill skarsgarddavid harbourgran turismona obzoruneill blomkampnicolas cagered sonjathe crow
Která fantasy ikona se vrací? Jaká počítačová hra to zkusí v kinech? A jak vypadá pomsta ze záhrobí?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Chris Pratt v animáku Garfield propůjčí svůj hlas nejslavnějšímu kocourovi na světě. A bude řešit nejen trable se svým tátou. Nicolas Cage se v Dream Scenario nejspíš zase utrhne ze řetězu. Jde ale o komedii, takže je to v pořádku. 

Nová verze komiksu Vrána se točí okolo muzikanta, jenž se vrací ze světa mrtvých, aby se pomstil krutým gangsterům. Ve westernu Surrounded bude bývalý voják hlídat nebezpečného zločince, kterého chtějí osvobodit jeho parťáci. 

V hororu Queen of Bones budou dva sourozenci pátrat po okolnostech tajemné smrti jejich matky. A odhalí ošklivé věci. Matilda Lutz si v Red Sonja zahraje slavnou válečnici a za kamerou stojí M.J. Bassett, která má na kontě Solomona Kanea. 

V detektivce Reptile bude Benicio Del Toro řešit případ, který pořádně zamává s jeho vlastním životem. V krimi Limbo se Simon Baker vydá do australské divočiny odhalit pravdu o dvacet let staré vraždě. 

Adaptace herní pecky Gran Turismo vás vezme na nejrychlejší automobilové okruhy na světě. Režíruje Neill Blomkamp. V thrilleru The Royal Hotel zjistí dvě kamarádky, že kývnout na práci v odlehlém rekreačním zařízení nebyl nejlepší nápad. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace