Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #689 o Batmanovi a Black Pantherovi


ikona
Mr. Hlad
batmanblack pantherdeadpoolgotham knightsmidnight sonsriddlerrihannavíkendový výplach
Jak voní Batman? Jak zní Black Panther? A kde i budete moci zahrát za Deadpoola?  

Řádně podzimní výplach

Scéna týdne
Je vlastně docela smutné, když se o velkofilmu za nějakých plus mínus dvě stě milionů dolarů ve světě mluví hlavně kvůli cameu postavy, která se objeví až v poslední scéně. Ale že tu scénu zvládli tvůrci prodat, je bez debat

Premiéra týdne
Black Panther: Wakanda nechť žije se pomalu blíží i do kin a pokud chcete vidět, jak to vypadalo na premiéře, není problém. Stačí si kliknout na video. 

Postava týdne
Adam Warlock je vcelku známá a významná postava v marvelovských komiksech, a tak je dobré se s ním seznámit. Hlavně proto,  že bude mít sakra velkou roli ve trojce Strážců Galaxie. Tak si ho nastudujte. 

Superhrdinové týdne
V komiksovce Black Adam se představil superhrdinský tým Justice Society. Respektive moc nepředstavil, prostě je tam tvůrci hodili a tvářili se, že je všichni znají. Tak se s nimi trochu víc seznamte alespoň zpětně

Srovnání týdne
Poslední výplachy byly plné videí z ambiciózní hry Gotham Knights, ve které se hráči měl ujmout čtyř ochránců města, které už nemůže spoléhat na Batmana. Kvalitativně to ale nevyšlo. No a jak ukazuje srovnání s předchozím a sedm let starým dílem Arkham Knight, je to vlastně i docela dost hnusné. 

Hra týdne
Takže Gotham Knights máme za sebou a teď můžeme doufat, že Midnight Suns dopadnou lépe. Temná marvelovská strategie navíc začíná lákat i na dodatečný obsah a třeba i na to, že dorazí Deadpool. 

Kolínská týdne
Dává mi smysl, když kolínské, voňavky a takové věci propagují celebrity. Člověk si řekne, že po osmi hodinách za pásem není od věci vonět jako Johnny Depp, ale kdo by proboha chtěl vonět jako Batman? A jak vlastně voní Batman

Komiks týdne
Riddler v posledním Batmanovi solidně potrápil celý Gotham, takže si rozhodně zaslouží, aby se o něm ještě chvíli mluvilo. A ideálně i psalo, tudíž se dočkal vlastního komiksového prequelu Riddler: Year One. 

Song týdne
Black Panther: Wakanda nechť žije ještě jednou. U Marvelu se rozhodli, že jim nestačí velký film, ale chtějí i velký song od velké hudební hvězdy. A tak dostala prostor Rihanna. Její novinku Lift Me Up si můžete pustit třeba na Spotify

Duel týdne
Naposledy se vás Do_od ptal, v jaké roli se vám nejvíc líbil Dwayne Johnson. Skončilo to plichtou mezi Hobbsem z Rychle a zběsile a jeho doktorem Bravestonem v Jumanji. Pár z vás si ale vzpomnělo i na starší kousky jako Král škorpión nebo Vítejte v džungli. 

Dnes se podíváme do Evropy. Chystá se na nás nový hraný Asterix a nás by zajímalo, který z hraných filmů s tímhle galským hrdinou je vás nejoblíbenější. Názvy pište do předmětu a v textu nám řekněte důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace