Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: pokračování Black Panthera je jednou z nejlepších marvelovek


ikona
do_Od
Black PantherMarvelpokračováníprvní reakceWakanda
Jak dopadla očekávaná marvelovka Black Panther: Wakanda nechť žije? 

Máme tady další z tradiční porce čerstvých prvních reakcí na novou marvelovku, tentokrát pokračování Black Panthera s podnázvem Wakanda Forever resp. Wakanda nechť žije. No a Wakanda Forever se ukazuje jako opravdu příznačné pojmenování. I přes tragickou ztrátu Chadwicka Bosemana se totiž ukazuje, že Marvel s touhle konkrétní kulturní událostí umí pracovat velmi dobře. První divácká hodnocení by totiž snad ani nemohla být spokojenější. Právě proto, že jsou ale divácká, je nutno brát je s menší rezervou.

Šéf Collideru Steven Weintraub má sice na internetu a mezi různými filmovými komunitami všelijakou reputaci, k filmu nicméně řekl následující: „Je mi jasné, že lidé moc nevěří tomu, co od diváků zazní po světových premiérách, nicméně druhý Black Panther je vskutku fantastické pokračování a sám o sobě skvělý film. Tušil jsem, že to bude emocionální, a stejně mě to zasáhlo. Připravte se, že budete brečet.“

No a v podobném duchu se pak nesou i všechny další reakce. Wakanda Forever je údajně příběhem o tom, jak neztrácet naději v těch nejhorších časech, celý děj je ale překrásně dojemný a má famózní katarzi. S tématy jako je ztráta, smutek a pomsta se tu pracuje dospěle a daleko seriózněji než u ostatních marvelovek. Film je taky nádhernou poctou Chadwickovi, má skvělou a brutální akci, a záporák Namor je jedna z nejlepších nových postav, co zatím byly představeny. Kolem a kolem zkrátka nadšení, které podtrhuje už tak povedenou trailerovou kampaň. Na vlastní oči se o tom všem přesvědčíme zhruba za necelé dva týdny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace