Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superhrdinům od DC bude šéfovat režisér Strážců Galaxie


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmanblack adamdcjames gunnsupermanwarner
Našlo DC svého Kevina Feigeho?  

Warnerovské komiksovky se superhrdiny ze stáje DC občas úspěchy slaví, ne že ne, ale i ti největší fandové, když si dají pauzu od Twitteru, kde žádají návrat Zacka Snydera, musí uznat, že studio asi očekávalo větší úspěch. Marvel to zkrátka dělal lépe, zvládl oslovit širší publikum a má na kontě větší a úspěšnější sérii. I přes jistá zaškobrtnutí. DC jakoby se pořád hledalo. Což asi není žádné překvapení, když si nikdo nemůže být jistý, kdo tomu superhrdinskému guláši bude šéfovat příště. 

DC zkrátka chybí někdo jako Kevin Feige, kdo by měl vizi, držel se jí a pokoušel se ji dlouhodobě hlídat. Hledání někoho, kdo by na Supermana, Batmana, Black Adama, Sebevražedný oddíl a další dohlížel, ale teď skončilo. Šéfovat jim bude James Gunn. Ten sice za pár týdnů pošle na Disney+ The Guardians of the Galaxy Holiday Special a příští rok půjdou do kin třetí Strážci Galaxie, když si však před nedávnem odskočil k Warnerům, udělal dobrý dojem. Jeho Sebevražedný oddíl sice v kinech nezazářil, ale částečně za to mohl Covid, seriálový Peacemaker se taky líbil a vzhledem k tomu, že Warneři nikoho lepšího po ruce nemají, dají Gunnovi na hraní celý DC Universe. 

Spolu se svým produkčním parťákem Peterem Safranem dostanou na starost nově založené DC Studios, které nahradí DC Films a kde bude vznikat většina hrané i animované komiksovky. Gunn by se měl starat o kreativní část produkce, Safran o byznys. Vzhledem k tomu, že má za sebou jako producent úspěšné V zajetí démonů a s Warnery dělal na Aquamanovi, má předpoklady k tomu, aby posílal do kin filmy, které by slavily úspěch. Uvidíme, kolik dostanou ti dva prostoru a jestli dohled nad DC superhrdiny nebude nad jejich síly. Zuby už si na nich vylámali jinačí frajeři. Takže držíme palce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace