Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #688 o Marvelu a God of War


ikona
do_Od
Daniel CraigGod of WarKanye WestMark HamillMarvel Snapvíkendový výplach
Čí nápad byl Nespoutaný Django, jaké ocenění získal Daniel Craig, a která hračka není kupodivu pro děti? 

Za krásného počasí psaný výplach

Hrdina týdne

Mark Hamill za minulý měsíc poslal na Ukrajinu 500 dronů. Nikoli vlastních, jen se významně podílel na vytvoření finanční sbírky, za kterou byly drony nakoupeny a poslány obráncům na východě. Díky tomu byl prezidentem Zelenským jmenován ambasadorem projektu Army of Drones. Zkrátka rebel každým coulem.

Reklama týdne

Tento týden vyšla nová mobilní hra (kterou lze hrát i na PC) Marvel Snap. V zásadě se jedná o karetní auto-battler, v němž sbíráte komiksové hrdiny a pak s ostatními hráči bojujete o tři nejrůznější známé i neznámé lokace. Je to docela sranda, s KarlemR se předháníme, kdo rychleji stoupá ranky, a do toho si vyměňujeme tipy na deck-listy. A vypadá to, že by v budoucnu mohlo dojít i na nějakou provázanost s MCU, do marketingové kampaně se totiž zapojil i samotný Nick Fury.

Hype týdne

Karetní hry jsou fajn, ale s návratem do Midgardu se to nemůže rovnat. Nový God of War vyjde už za pár týdnů, snad tedy máte zapsanou dovolenou (já celé dva týdny), přítelkyně a manželky uklizené (platí i pro opačný gender) a už jen poctivě čekáte, až vám Valkýry zase dají na prdel. Mezitím Sony vydalo menší sneak peek do vzniku nového sequelu. A já fakt doufám, že se stejně jako v případě jedničky později dočkáme i plnohodnotného dokumentu.

Pitch týdne

Sérii Halloween jsem nikdy nepřišel na chuť, novou trilogii tak úspěšně ignoruji a proto ani necítím žádné emoce ohledně toho, jak poslední film skončil nebo neskončil. Ostatní ale takové štěstí nemají a do konverzace se nyní přidal i Ryan George z kanálu Pitch Meeting.

Ocenění týdne

Nejen James Bond, ale už i samotný Daniel Craig. Na hradě Windsor se nedávno udílely různé řady a vyznamenání, a stejně jako jeho filmový protějšek, tak už i Craig obdržel od princezny Anny řád sv. Jiří za mimořádný přínos filmu a divadlu. Není to nicméně poprvé, co se Craig přiblížil agentovi s povolením zabíjet. Po premiéře Není čas zemřít obdržel čestnou hodnost kapitána v britském námořnictvu. Stejnou hodnost má i 007.

Blb týdne

Nejsem z těch, kdo by se potřeboval vozit na duševním zdraví Kanyeho Westa, nicméně jeho poslední výroky na adresu Židů asi neunikly vůbec nikomu a mnozí si tak říkají, jestli by nebylo na čase vyhledat odbornou pomoc. Teď se do toho známý rapper a podnikatel každopádně obul zas, když prohlásil, že Nespoutaný Django byl vlastně jeho nápad, a že s ním přišel za Foxxem a Tarantinem on sám. Prý to byla původně zápletka k jeho klipu Gold Digger. Tak určitě. Příští týden se dozvíme, že děti z thajských jeskyní vlastně vyvedl taky on.

Analýza týdne

Ať už ho milujete, nebo nenávidíte, Zack Snyder je zkrátka filmař, na kterého nelze nemít názor. Proč? Jak takový status získal? A proč vlastně jeho filmy pokaždé tolik rozdělují diváky i kritiky? To se nyní dozvíte v jednom z nejlépe udělaných rozborů, jaké jsem za poslední dobu viděl. Má to sice před hodinu, nudit se ale fakt nebudete.

Hračka týdne

Jsou hračky pro děti, hračky pro starší děti, a pak hračky pro dospělé. Osobně bych pak Optima Primea asi nikdy nezařadil do té poslední kategorie, jak ovšem uvidíte v následujícím videu, tohohle robota byste nejspíš malým dětem do rukou fakt svěřil nechtěli.

Cinematic týdne

Blizzard své filmečky furt umí. Příští týden dorazí v rámci odpočtu posledního cca měsíce do launche nového datadisku k World of Warcraft první díl nové série Legacies, v němž budou hlavní roli hrát draci. Trailer k sérii máte tady. Níže pak pro změnu dávám sice už trochu starší, zato ale parádní filmeček o hrdince Kiriko ze hry Overwatch 2. Pořád čekám, kdy Blizzard oznámí nějaký animovaný seriál na Netflixu, Diablo, WoW i ten Starcraft by si něco zasloužily.

Duel týdne 

Minulý víkend se vás kolega Mr. Hlad ptal, v jaké roli krom Hagrida se vám zesnulý Robbie Coltrane líbil nejvíc. Nepřekvapivě vyhrály bondovky.

Dneska si dáme podobnou otázku. Dwayne Johnson tento týden vlétnul do kin jako drsný Black Adam, a mě by zajímalo, v jakém filmu vás vlastně Rock bavil nejvíc. Nikoli jeho nejlepší film, ale vyloženě role (takže se nestyďte napsat Buď v klidu). Název napište do předmětu, v textu se rozepište.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace