Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone Live: Dotazový speciál


ikona
Mr. Hlad
dotazový speciálmoviezone live
MZ Live opět live 

Ještě před covidem jsme se víceméně pravidelně potkávali ve studiu v Games.cz a natáčeli pro vás MovieZone Live! skutečně živě, ale pak se svět zastavil a my jsme se museli přesunout do bezpečí našich domovů, naučit se se zoomem a točit jen do záznamu. Ale už nás to taky přestalo bavit, takže jsme se rozhodli, že to zkusíme jako před lety. Nejnovější MovieZone Live! je tedy po delší době doopravdy live. Nakonec jsme se sešli tři a na vaše dotazy odpovídali nějaké dvě hodiny. 

Přednost dostaly otázky z Patreonu, ale hodně času jsme strávili i tím, na co jste se nás ptali na chatu. Dozvíte se, jakou filmovou klasiku si doplnil imf a proč to málem Civala zabilo, co jsme si naposledy půjčili ve videopůjčovně a jak je těžké dostat peníze z Patreonu k nám. A na konci vás čeká jedno snad příjemné oznámení. 

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze pak najdete na SpotifyPodbeaniTunes a Google PodcastMovieZone Live pak můžete na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit na Patreonu, budeme rádi. 

Pusťte si náš MovieZone Live Speciál o klasice Sám doma

Civala na pivu s režisérem Janem Prušinovským

Nebo Encyklopedii akčního filmu o Scottu Adkinsovi

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace