Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Katastrofický thriller Twister se dočká pokračování


ikona
do_Od
Bill PaxtonHelen HuntpokračovánítornádaTwister
Ve vzduchu už zase budou lítat kusy baráků s krávama. 

V rámci všech možných katastrofických thrillerů jsem měl Twister vždycky až na tom posledním místě. Nikoli nutně proto, že by byl nejhorší, ale nějak mě tehdy ta honička za tornády od režiséra Nebezpečné rychlosti nebo druhého Tomb Raidera neuchvátila, a radši jsem se držel ničivých asteroidů nebo vybuchujících sopek. Jak se tak ale zdá, do pár let dostanou tornáda druhou šanci. Twister se totiž dočká sequelu.

V tom už si bohužel nezahraje senzační Bill Paxton, který nás smutně opustil v roce 2017 ve věku teprve 61 let, místo toho bude hlavní postavu jeho filmový dcera. Tvůrci v čele se scenáristou Markem L. Smithem (Revenant) by pak rádi přivedli zpátky alespoň herečku Helen Hunt, momentálně ale není projektu oficiálně upsaná. To samé pak platí také o režisérovi letošního hitu Top Gun: Maverick Josephu Kosinskim, který kolem režie v minulosti kroužil, nakonec ale odešel dělat jiné věci. Snímek Twisters (ano, vidíte správně množné číslo) tak aktuálně shání velké jméno za kameru.

Spekuluje se o tvůrcích dokumentu Free Solo, ale i o Danu Trachtenbergovi (jenž však na Twitteru záhy uvedl, že film točit nebude) nebo Travisu Knightovi (Bumblebee). Zajímavá jména, snad se tedy studiu poštěstí. Pokud ano, natáčení by mělo začít příští rok a film by dorazil v roce 2024. Na konkrétnější detaily si však budeme muset ještě počkat. V diskuzi nám mezi tím můžete dát vědět, jestli vám tohle přijde jako rozumný sequel, nebo byste radši třeba katastrofický film o záplavách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace