Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harrison Ford oficiálně míří k Marvelu


ikona
Spooner
harrison fordmarvel
Představitel Indyho a Hana Sola se chystá na další velkou štaci. 

Tak tohle bylo rychlejší, než jsem čekal. Je to nějakých 14 dní, co začaly prosakovat informace o tom, že má Marvel zájem naverbovat do svého komiksového univerza nikoho menšího než hollywoodskou legendu Harrisona Forda. O něm se však nemluvilo v souvislosti s novou postavou, ale v rámci zavedeného jména MCU. Tvář Indyho a Hana Sola totiž kroužila kolem role generála Thaddeuse „Thunderbolta“ Rosse, jehož měla převzít po zesnulém Williamu Hurtovi a i přes smrt hlavního představitele má Marvel s rolí evidentně pořád velké plány. A nyní už se ze spekulací stává skutečnost.

Harrison Ford se tak oficiálně stává dalším slavným jménem, jež dokázal Marvel ulovit. A nejspíš nepůjde o úplně krátkou spolupráci. Coby generál Ross by se tak měl objevit po boku nástupce Stevea Rogerse v Captain America: New World Order s Anthonym Mackiem v hlavní roli a s režisérem Juliusem Onahem (The Cloverfield Paradox) za kamerou. Dá se ovšem očekávat, že vzhledem k jeho přezdívce i komiksové minulosti by mohl sehrát důležitou roli v chystané týmovce antihrdinů Thunderbolts s Florence Pugh, Sebastianem Stanem a Davidem Harbourem. Ford se tak poté, co se příští rok definitivně rozloučí s rolí Indiana Jonese, nudit evidentně nebude a přidává se k další zvučné franšíze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace