Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #687 o Top Gunu a Werewolf by Night


ikona
Mr. Hlad
gotham knightsmarvelspider-manstar warstop gunvíkendový výplachwerewolf by night
Kde bylo k vidění letadlo z Mavericka? Jak zní Werewolf by Night? A která donášková služba dostala vlastní komiks?  

Na poslední chvíli psaný výplach

Ocenění týdne
Patrick Stewart se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů jako herec, který vydržel nejdéle hrát marvelovského superhrdinu. Jeho Profesor X se poprvé představil v prvních X-Menech v roce 2000 a naposledy jsme ho viděli letos ve dvojce Doctora Strange. V té Guinnessovce už sice byl, ale po jeho posledním výstupu na plátně bylo potřeba zápis upravit. 22 let je sakra hodně

Knihy týdne
Po mizerném Obi-Wanovi si Star Wars napravují reputaci serióznějším Andorem, ale na velký filmový návrat to zatím pořád nevypadá. Naštěstí bude co číst, což potvrzuje i trailer na další fázi knižní série Star Wars: High Republic

Hračky týdne
No ale co se hraček týče, tam to vypadá, že jsou Hvězdné války v pohodě. Společnost Hasbro teď ukázala, co hodlá poslat do obchodů a není toho málo. 

Song týdne
I ti diváci, co u Prstenů moci trpí, se shodnou na tom, že minimálně hudba se povedla a že Bear McCreary odvedl sakra dobrou práci. Celý seriál navíc uzavřel písní, na které spolupracoval s držitelkou Grammy Finou Apple. Tak si ji pusťte

Letadlo týdne
Ještě než začal Tom Cruise ve dvojce Top Gunu trénovat mladou generaci, trochu s zamachroval na letadle Darkstar od Lockheed Martin. Teď o víkendu se předvedlo na veřejnosti na letecké show na základně Edwards. 

Komiks týdne
Marvel se rozhodl spojit síly se společností Doordash, která v Kalifornii rozváží jídlo. A výsledkem je supehrdinský tým The Dashers. Česká verze by se nejspíš jmenovala The Rohlíks. A aby těch blbých nápadů nebylo málo, představil se světu rovnou v rozpohybovaném komiksu. 

Soundtrack týdne
Marvelovský karťas Werewolf by Night byl nečekaně fajn a ukázal, kde by asi Disney mohl s trochou ochoty experimentovat s žánry i superhrdiny. A vzhledem k tomu, že režíroval skladatel Michael Giacchino, měl i fajn hudbu. Teď si ji můžete pustit

Herní trailer týdne
Upoutávky na Gotham Knights sypeme do výplachu posledních pár týdnů docela pravidelně, ale co máme dělat, když pořád vycházejí nové? Tak to ještě chvilku vydržte. Navíc cinematic trailer nevypadá zle. 

Další herní trailer týdne
A ještě si dáme PC verzi Spider-Man: Miles Morales, ve které se dozvíte, čím budou moci Pcčkáři machrovat na majitele konzolí. Ale hlavně je tam skvělý záběr s tím Milesovým kocourem!

Duel týdne
Posledně jsme se ptali, kdo by podle vás měl hrát novou Elektru v Daredevilovi. A padala zajímavá jména. Adria Arjona, Sophia Boutella jsou dobré tipy, ale uvítali byste i návrat Elodie Yung. 

Dnes se podíváme na kariéru nedávno zesnulého Robbieho Coltranea. V jaké roli krom Hagrida se vám Robbie Coltrane líbil nejvíc? Názvy filmů nebo seriálů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace