Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá hororový režisér Scott Derrickson?


ikona
do_Od
akceAnya Taylor-JoyAppleMiles TellerromantikaScott Derrickson
Scott Derrickson ulovil pro svůj nový film solidní hvězdy. 

Apple se svou filmovou produkcí nezpomaluje a pro svůj příští projekt se mu podařilo sehnat nejen zvučné jméno za kameru, ale taky dvě vycházejíc hvězdy před ni. Ve snímku The Gorge od Scotta Derricksona si totiž zahrají Miles Teller a Anya Taylor-Joy. Nicméně tentokrát se nebude jednat o hororový příběh, ale místo toho „žánr ohýbající romantiku“.

Snímek pochází od studia Skydance a kromě Derricksona se může chlubit talentovaným tvůrčím týmem na vícero postech. Scénář napsal Zach Dean (Válka zítřka) a za filmem stojí taky producenti posledních Mission: Impossible Dana Goldberg nebo David Ellison. Detaily o příběhu se zatím tají, prý se ale dočkáme nejen milostného příběhu, ale i akce a snad i Derricksonova trademarkového hororu.

Projekt se dostal do popředí po letošním létě, kdy kolem něj začal poprvé kroužit Teller, který za sebou měl čerstvě megaúspěšný druhý Top Gun. Že si jej později vyhmátl Apple by pak nemělo být překvapením, jelikož s ním má Skydance exkluzivní smlouvu. Jejího ovoce jsme byli svědky u nedávného Na pivo do první linie a v budoucnu sem dorazí i komedie Ghosted s Anou de Armas a Chrisem Evansem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace