Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje novou Barbarellu?


ikona
Spooner
barbarellasydney sweeney
Komiksová hrdinka z šedesátek se vrátí. Kdo nahradí Jane Fondu? 

Komiksové sci-fi Barbarella patří mezi ty tituly z šedesátých let, jež buď nenávidíte, nebo naopak milujete jako správně ulítlou a žhavou guilty pleasure se sexy oblečky a nádechem erotiky. Díky tomu se jedná o kultovní záležitost, na níž mnozí nedají dopustit. O případném remaku už se mluví několik let a kolem ikonické role se motalo několik zájemkyň v čele s Rose McGowan či Anne Hathaway. Nyní to ale vypadá, že jsme návratu sci-fi béčka zase o něco blíže. Ve hře je totiž další zajímavé jméno, které na první pohled splňuje atributy ideální Barbarelly.

Slavnou postavu z komiksů Jean-Claudea Foresta si má totiž zahrát Sydney Sweeney ze seriálové Euforie, kterou uvidíme také v komiksovce Madame Web ze spider-manovského univerza. A každý, kdo ji viděl v hitu HBO či alespoň na nějaké fotce z Instagramu, tuší, že by mohla být do role sexy hrdinky ve vyzývavých oblečcích ideální volbou. A letošní dvojitá nominace na Emmy za Euforii a Bílý lotos dokazuje, že umí i docela hrát. O samotném projektu se toho ale zase tolik neví. Předpokládá se, že se opět bude jednat o příběh zástupkyně Země v 41. století, která má zastavit zlého vědce Duranda Duranda a jeho nebezpečnou zbraň Positronic Ray. Film ale zatím nemá určeného scenáristu, ani režiséra. Takže bůhví, co z dalšího pokusu o vzkříšení Barbarelly nakonec bude. Jane Fonda by ale v případě Sweeney mohla dostat hezkou nástupkyni. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace