Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí nové marvelovky? Avengers i Deadpool se opozdí


ikona
Mr. Hlad
ant-manavengersbladedeadpoolguardians of the galaxykevin feigemarvelthe marvelswolverine
Superhrdinové malinko zvolní 

Už velmi brzy dorazí do kin poslední letošní marvelovka Black Panther: Wakanda nechť žije a Kevin Feige i fandové superhrdinů doufají, že si napraví chuť po čtvrtém Thorovi, který nejen že se příliš nepovedl, ale také zůstal za očekáváním co se tržeb týče. A možná i to je důvod, proč se teď u Marvelu rozhodli čachrovat s daty premiér a nespěchat s novinkami. 

Pocítíme to ale až trošku později, začátek příštího roku se zatím drží plánu, to znamená, že třetí Ant-Man bude mít premiéru 17. února, Strážci Galaxie Vol. 3 dorazí 5. května, The Marvels 28. července. Zatím to vypadá, že v roce 2024 se pojede podle plánu u Captain America: New World Order, kterého bychom měli vidět 3. května a týmovky Thunderbolts, která do kin zamíří 26. července. No a dál už to bude složitější. 

Produkce Bladea se teď zastavila a pořád se hledá nový režisér, což má samozřejmě vliv i na plány s uvedením. Zabiják upírů tak nedorazí v listopadu 2023, ale až 6, září 2024. V ten den měl mít původně premiéru třetí Deadpool, ten se však odsouvá na 8. listopad 2024, kde nahradí plánovanou Fantastickou čtyřku, kterou nakonec uvidíme až 14. února 2025. Avengers: The Kang Dynasty zatím zůstává v původním termínu 2. května 2025, ale navazující Avengers: Secret Wars se šouplo na 5. květen 2026 a 7. listopadu 2025, na kdy byla premiéra původně oznámena, prý dorazí jiná a zatím neoznámená marvelovka. 

Zatím to tedy celé vypadá takhle a snad to vydrží. A možná je dobře, že se u Disneyho rozhodli trošku zvolnit, protože po nepovedeném Thorovi a dvojce Doctora Strange, od které se taky čekalo víc, možná není od věci začít ty komiksovky dělat zase trošku pečlivěji. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace