Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hercule Poirot verbuje hvězdy


ikona
Mr. Hlad
agatha christiehercule poirotjamie dornankenneth branaghtina fey
Koho uvidíme v dalším filmovém dobrodružství Hercula Poirota?  

Když Kenenth Branagh oživil Hercula Poirota ve Vraždě v Orient expresu, byl to docela úspěch. Když se pak slavný detektiv vrátil ve Smrti na Nilu, byl to celkem průšvih. Ale taky vlastně pořád docela dobrý film. Branagh má Poirota evidentně rád, protože i když by dávalo smysl tuhle filmovou kapitolu uzavřít, on oznámil, že trojka bude. Menší a levnější, ovšem bude. A teď už o ní konečně víme víc. 

Půjde o adaptaci knihy Agathy Christie Hallowe’en Party, která u nás vyšla pod názvem Viděla jsem vraždu. Děj se má odehrávat po druhé světové válce v Benátkách, kde je Herucle Poirot na odpočinku a detektivní práci se nevěnuje. Pak ho ale pozvou do starého tajemného paláce, kde se má zúčastnit vyvolávání duchů a kde dojde k vraždě, musí se ke své profesi chtě nechtě vrátit. 

Branagh sice posledně sliboval, že další Poirot se musí obejít bez velkých hereckých hvězd, ale zas tak zlé to tentokrát nebude. Chybí sice někdo jako Gal Gadot, avšak dorazí Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, záporák z druhého Johna Wicka Riccardo Scamarcio nebo Kelly Reilly ze seriálového Yellowstone. To je docela zajímavá sbírka hereckých jmen. Natáčet se začne už na Halloween a premiéru by měl mít film příští rok. 

---

Vytáhni v hospodě: V románu se vyskytuje i postava au-pair Olgy Sminoff, pro niž jako inspirace sloužila učitelka z Prachatic, se kterou si Agatha Christie dopisovala. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace