Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Viggo Mortensen míří na Divoký západ


ikona
Spooner
The Dead Don´t HurtViggo Mortensen
Dopadne Mortensenův druhý režijní pokus lépe než napoprvé. 

Viggo Mortensen už asi nikdy nebude patřit mezi hollywoodské megahvězdy plnící kina (a ani jí být asi nechce), ale rozhodně zůstává jménem, na něž diváci zatraceně slyší. Představitel Aragorna totiž pořád patří mezi herce, který si filmy pečlivě vybírá. I když třeba jeho letošní sázka na Cronenberga ve Zločinech budoucnosti moc nevyšla, výtečných Třináct životů naopak prokázalo, že má minimálně čuch na velmi zajímavé projekty. A do hledáčku nadějných titulů fanoušci zařadí jistě i jeho další chystaný kousek, v němž si navíc podruhé zkusí režii.

Jeho novinka The Dead Don´t Hurt bude navíc westernem a do toho zřejmě ne úplně veselou love story. Příběh nás zavede do 60. let 19. století, kdy se hlavní hrdinka Vivienne zamiluje do dánského imigranta Olsena, jehož si zahraje právě Mortensen. Jenže Olsen se musí vydat bojovat do občanské války a ženě začne znepříjemňovat život tamní drsný rančer, jeho syn a místní starosta. Když se pak Olsen konečně vrátí z války, tak zjistí, že se jeho manželka i okolí změnily k nepoznání. Hlavní roli si vedle Mortensena zahraje talentovaná Vicky Krieps z dramatu Korzet a dočkáme se také Dannyho Hustona, Garreta Dillahunta či veterána Lance Henriksena, jenž se objevil už ve Viggově režijním debutu Ještě máme čas. V tom měl však Mortensen na režijní židličce značné rezervy, tak doufejme, že mu Divoký západ sedne o něco lépe. Westernových pecek je totiž v poslední dekádě docela málo a každý povedený kousek se počítá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace