Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý Star Trek je zase v nedohlednu


ikona
Spooner
chris pineparamountStar trekzachary quinto
V Paramountu si s posádkou Enterprise neví rady.  

Filmovému Star Treku se ve filmech nyní nedaří zrovna nejlépe. Zatímco na streamu Paramount legendární franšízu dokázal rozšířit už o několik seriálů, na plátně studio přešlapuje na místě a po ne úplně oslnivých tržbách třetího dílu jakoby moc netušilo, co si se sci-fi značkou počít. Plánů na čtvrtý díl bylo už několik, ve hře byl i scénář od Quentina Tarantina, všechny pokusy ovšem skončily u ledu. Nyní se k nim navíc přidává další a počet marných snah studia se Star Trekem něco udělat nabírá na obrátkách.

U Paramountu na počátku roku oznámili sequel se starými známi a režisérem Mattem Shakmanem, který měl dorazit do multiplexů už příští prosinec. Jenže chvíli poté se ukázalo, že Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto a spol. neměli o natáčení pokračování ani tušení a dohoda s nimi nebyla doteď podle všeho pořád vyřešena. A před několika týdny navíc producentům zmizel z paluby i režisér Matt Shankman, jenž dal přednost komiksové Fantastické čtyřce

U Paramountů tak stále nemají kromě scénáře od Joshe Friedmana (druhý Avatar) a Camerona Squirese (WandaVision) prakticky nic v ruce a chystaná premiéra na příští rok byla bez bližšího komentáře odstraněna z kalendáře studia. A bohužel nebyla ani odložena na pozdější termín, prostě se po ní slehla zem. Znamená to, že je projekt zase na nějaký čas u ledu, nebo se pouze shání nový režisér a řeší se smlouvy s herci? To nám asi ukáží až následující měsíce. Zatím je jenom jisté, že marnost Paramountů filmový Star Trek pořádně nakopnout dopředu i nadále pokračuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace