Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #685 o Batgirl a Wolverinovi


ikona
Mr. Hlad
batgirldeadpooljackie chanjet lilegologanmandalorianmarvelvíkendový výplachwolverine
Jak mohla vypadat Batgirl? O čem bude Deadpool s Wolverinem? A je větší borec Jackie Chan, nebo Jet Li?  

První říjnový výplach

Hra týdne
Že se na nás chystá hra Gotham Knights, asi už z výplachů víte. A těšit se na ni mohou i majitelé PC, což potvrzuje i nejnovější upoutávka

Trailer týdne
Batgirl asi fakt nikdy neuvidíme, ovšem minimálně lidi z Corridor Crew to asi docela mrzí a pokusili se udělat vlastní trailer. Ten sází hodně na stylizaci a nadhled, ale rozhodně vypadá dobře. A navíc představí dvojici největších záporáků, jaké jsme kdy ve warnerovské komiksovce (ne)viděli. 

Tajemství týdne
Před pár dny oznámil Ryan Reynolds, že ve třetím Deadpoolovi bude i Wolverine. A pak spolu s Hughem Jackmanem natočili video, ve kterém prozradili, co nás čeká, jenže mu nikdo nerozuměl. Tedy skoro nikdo

Borec týdne
Dwayne Johnson, Dave Bautista a John Cena jsou tři wrestleři, kterým se povedlo uspět dlouhodobě i v současném Hollywoodu. Tomu poslednímu to sice chvilku trvalo, ale už se našel. A omlouvá ho, že nejspíš na kariéru neměl tolik času, protože se věnoval záslužnější činnosti. Spolupracuje totiž s organizací Make-A-Wish Foundation, která plní přání nemocným dětem a Cena jich splnil už 650, což je absolutní rekord. 

Detektiv týdne
Přiznám se, že jsem nikdy neviděl žádný film, jehož hrdinou je detektiv Columbo. Ne že bych se jim aktivně vyhýbal, ale prostě jsem je neviděl. Ale to, že ho i tak znám, potvrzuje, o jak velký televizní fenomén šlo. A vy si ho teď můžete připomenout a zjistit, proč fungoval a stal se klasikou. Možná si taky nějakého pustím…

Souboj týdne
Jsou debaty, které se nikdy nedoberou svého konce. Třeba hádka o to, jestli je větší borec Sylvester Stallone nebo Arnold Schwarzenegger. A podobně je to i v případě Jackieho Chana a Jeta Li. V tomhle videu si nakonec vybrali svého favorita, ale pokud máte opačný názor, asi vám to nikdo nebude mít za zlé. My určitě ne. 

Lego týdne
Mandalorian se brzy vrátí se třetí řadou, ale čeká ho zásadní změna. Už nebude létat ve své lodi The Razor Crest, která jeho dobrodružství úplně neustála. Ale pokud vám chybí, můžete si ji pořídit domů. A je to macek

Spoilery týdne
Venku už sice máme čtyři díly zatím hodně dobrého Andora, ale vzhledem k tomu, že ty předchozí tří tvoří víceméně kontinuální příběh, dáme se video, které se věnuje právě jim. A všemu, co jste v nich možná nezaznamenali. Ještě že tu jsou lidi, kteří se podobnými věcmi pitvají záběr po záběru a šetří nám čas. 

Herní trailer týdne
Není to tak dlouho, co parádní konzolový Marvel’s Spider-Man vyšel i na PC a příští rok bude nášup. Objeví se totiž i pokračování s Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, kde dostane prostor parťák Petera Parkera a i když šlo o kratší hru, byla to podobně povedená zábava. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jaký film krom Avatara má podle vás nejlepší 3D. Líbila se vám třeba Gravitace nebo Jak vycvičit draka. 

Dnes se podíváme mezi upíry. Marvelovský Blade přišel o režiséra a my bychom chtěli vědět, kdo by podle vás měl Bladea režírovat. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (36)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace